Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på

​​​​​​​​​​​​​​ Kommunevåpen Logo - Engerdal nasjonalpark Nasjonalparkkomm​une


Stikkord A-Å | RSS | Facebook | Turistinfo​​​​

AAANormalvisningKontrastvisning Nettstedkart
Norske sider
Engelske sider

Kartlegging av bredbånds- og mobildekning i Engerdal kommune 2017

Av: Gerd Øverstad Galten | Publisert: 03.03.2017 14:36:05 | Emneord (los) forsiden, Kunngjøring
jente som sitter på gulvet med pc i fanget


Det er kommet inn alt for få skjema med målinger av internettkapasitet og vi får derfor problemer med å dokumentere behovet når vi skal søke om statlig tilskudd til utbygging. NÅ TRENGER VI DIN HJELP! Ny siste frist for å sende inn skjema fra der du bor er 24. mars!
 

​Hittil er det nok bare Sømådalen som har levert mange nok skjema til at de kan bli et søkeområde, de andre stedene i kommunen mangler vi tilstrekkelig informasjon om.


For at DIN grend skal bli et av de områdene vi kan få bygget ut bredbåndskapasiteten i de nærmeste årene, trenger vi å vite hvor stor kapasitet DU har i dag!


Du trenger ikke svare på alle spørsmålene i vedlagte skjema, det viktigste er å måle kapasiteten samt å svare på spørsmål 1. Skjemaet er litt oppdatert for at det skal være enklere å fylle ut.

 

For 2017 har Stortinget bevilget 138,7 millioner kroner for å bidra til bredbåndsutbygging i Norge. I forbindelse med at kommunen ønsker å søke om midler fra denne ordningen som forvaltes av Nkom er vi nødt til å innhente oppdatert informasjon om hvordan dekningen er i dag. Dekningskartene fra leverandørene viser kun teoretisk kapasitet, og vi trenger derfor hjelp fra DEG til å få en god oversikt over hvordan dekningen faktisk oppleves rundt om i kommunen.

Utfylt skjema kan leveres på kommunehuset (det finnes en grønn låst postkasse ved inngang nord hvor du også kan legge dokumentet i utenom åpningstiden vår), sendes i posten eller på mail til postmottak@engerdal.kommune.no  innen fredag 24. mars. Dersom du trenger hjelp til utfylling, har spørsmål eller trenger nærmere informasjon kan du kontakte samfunns- og organisasjonsutvikler Kirsti G. Axelberg på 400 24 916 eller kiax@engerdal.kommune.no.

Skjemaet finner du til høyre, i word-versjonen kan du skrive på skjermen, eller du kan printe ut PDF-versjon og skrive inn med penn.
 
Informasjonen i skjemaene er kun til bruk internt og vil ikke bli offentliggjort.

Sist oppdatert: 25.03.2017 00:51:01