Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på

​​​​​​​​​​​​​​ Kommunevåpen Logo - Engerdal nasjonalpark Nasjonalparkkomm​une


Stikkord A-Å | RSS | Facebook | Turistinfo​​​​

AAANormalvisningKontrastvisning Nettstedkart
Norske sider
Engelske sider

Varsel om oppstart av planarbeid/reguleringsendring for Volbrenna hytteområde – Høring

Av: Grete Myrvold Rydje | Publisert: 28.07.2017 10:25:06
bilde av hyttefeltet

​De som har spørsmål eller merknader til Plan1s forslag til endring av bestemmelsene for Volbrenna hytteområde, må melde inn dem senest 28. august.

​Sverre Solligård på kart og oppmåling i Engerdal kommune skriver:

Iht. PBL § 12-14 og § 12-8 varsles oppstart av planarbeid/endring av reguleringsbestemmelsene for Volbrenna hytteområde i Engerdal kommune. Tiltakshaver er Per Ivar Uthus og Plan1 AS er forslagsstiller.

Gjeldende reguleringsplan for Volbrenna hytteområde ble vedtatt 29.06.10. I bestemmelser tillates det inntil to bygg pr hyttetomt med en total BRA på inntil 160 m2. Det foreslås nå å endre bestemmelsene slik at det tillates 3 bygg per hyttetomt med en total BRA på inntil 180 m2.

De foreslåtte endringene vil ikke påvirke barn og unges interesser, naturmangfoldloven eller forholdet til risiko og sårbarhet. I samråd med Engerdal kommune er det kommet fram til at det ikke er krav om konsekvensutredning, samt at forslaget kan fremmes som en mindre reguleringsendring forutsatt at det ikke kommer merknader som er av en slik karakter at endringen ikke kan behandles som en mindre endring.

Varslingene kan sees på www.p1.no.

Spørsmål og eventuelle skriftlige merknader til endringsforslaget kan innen 28.08.17 rettes til Plan1 AS, Balder Allé 2, 2060 Gardermoen. Tlf.nr.: 95 92 00 27. E-post: rag@p1.no

Se også brevet under fra Plan1 AS til berørte offentlige myndigheter, grunneiere, naboer og gjenboere iht. liste fra Engerdal kommune.

icpdfVolbrenna hytteområde-endring av reguelringsbestemmelsene_høring.pdf

Sist oppdatert: 29.08.2017 00:51:53