Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på

​​​​​​​​​​​​​​ Kommunevåpen Logo - Engerdal nasjonalpark Nasjonalparkkomm​une


Stikkord A-Å | RSS | Facebook | Turistinfo​​​​

AAANormalvisningKontrastvisning Nettstedkart
Norske sider
Engelske sider

Høring - reguleringsplan Engerdal sentrum

Av: Gerd Øverstad Galten | Publisert: 29.10.2020 11:54:43 | Emneord (los) forsiden, Kunngjøring
Engerdal%20sentrum

​I medhold av plan- og bygningsloven § 12-10 har Formannskapet i møte 30.06.2020 vedtatt å sende forslag til reguleringsplan for Engerdal Sentrum ut på høring, samt legge den ut til offentlig ettersyn. Ved en misforståelse har ikke planen blitt sendt særskilt til de enkelte berørte grunneiere, av den grunn legges den ut på nytt med ny frist for innspill. 

Planforslaget er fremmet av Engerdal kommune. Bakgrunnen er behov for revidering av eksisterende plan for Engerdal sentrum. Ved vedtak av reguleringsplanen vil derfor nåværende plan for sentrum bli opphevet.

 

Den nye planen innebærer at det reguleres formål for gang- og sykkelvei gjennom sentrum, videre at området rundt Engerdal Torg disponeres i forhold til ønsker og behov for virksomheten, samt at enkelte formål justeres og endres i tråd med etablert bruk.

 

Eventuelle merknader til planforslaget kan sendes inn elektronisk på lenke under mer informasjon, sendes til Engerdal kommune, Engerdalsveien 1794, 2440 Engerdal, eller postmottak@engerdal.kommune.no innen 11.12.2020.

 


Sist oppdatert: 03.11.2020 08:45:39