Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på

​​​​​​​​​​​​​​ Kommunevåpen Logo - Engerdal nasjonalpark Nasjonalparkkomm​une


Stikkord A-Å | RSS | Facebook | Turistinfo​​​​

AAANormalvisningKontrastvisning Nettstedkart
Norske sider
Engelske sider

En stor takk!

Av: Gerd Øverstad Galten | Publisert: 08.02.2019 14:01:11 | Emneord (los) forsiden
blomster

​Et år har gått siden mor sovnet stille og rolig inn på Drevsjø sykehjem med sin hånd i min under sangen "skal hilse fra fjellet" i en alder av 90 1/2 år.
Jeg er først og fremst stolt av å være utflyttet engerdøl, og vært SÅ heldig å få vokse opp i en den gang liten kommune målt på landsbasis.


Jeg vil rette en stor takk til ansatte på Nilstrøa og Fjellblikk for meget god omsorg både for mor og oss pårørende. Mor slo seg vel egentlig aldri helt til ro der, men det var for at hun savnet det å kunne få være hjemme i sine kjente omgivelser. Men avstandene i bygdenorge gjorde dette vanskelig da og det hadde vi forståelse for, men mors opplevelse var ikke der. Det var til tider en vond prosess å fjernstyre hennes ønsker, siden vi jentene bodde langt unna ,som videre bidro til at vi måtte søke hjelp, noe som bare opplevdes godt for vår del. Det å legge seg om kvelden å tenke: hvordan er det med mor i dag, har hun spist? til det å våkne til samme spørsmål dagen etter før man skulle reise på jobb, var vondt. Derfor ble hjelpen hun fikk så god, og skuldrene kunne senkes. Engerdal kommune skal være STOLT av å ha så mange dyktige ansatte på sykehjemmet, som alltid tok seg tid til både beboere og pårørende. Dette synes jeg skal stå på Engerdal kommune sin forside, som en en hyllest til alle som har valgt et yrke som de ansatte der har gjort, og utfører så BRA.

Vil også rette en stor takk til Jølstad begravelsesbyrå for en fantastisk gjennomføring av et oppdrag, dere brukte ører, øyer og ikke aller minst et stort hjerte i jobben dere utførte , anbefales på det varmeste

Tusen, tusen takk
Varme hilsninger fra pårørende.
 

Skrevet av Ketty-Johanne Larsson

Sist oppdatert: 08.02.2019 14:42:49