Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på

​​​​​​​​​​​​​​ Kommunevåpen Logo - Engerdal nasjonalpark Nasjonalparkkomm​une


Stikkord A-Å | RSS | Facebook | Turistinfo​​​​

AAANormalvisningKontrastvisning Nettstedkart
Norske sider
Engelske sider

Påskehilsen fra ordføreren

Av: Gerd Øverstad Galten | Publisert: 03.04.2020 19:40:38 | Emneord (los) corona, forsiden
God%20påske

Jeg er stolt over å få være ordfører i Engerdal. Her er det mange hjertevarme folk, og det nedlegges stor innsats. Takk for at dere alle sammen står på og bidrar til å holde nede smitten i kommunen vår. ​

​Kjære alle sammen!

Jeg er stolt over å få være ordfører i Engerdal. Her er det mange hjertevarme folk, og det nedlegges stor innsats. Takk for at dere alle sammen står på og bidrar til å holde nede smitten i kommunen vår.

 

Det er mange som har endrede hverdager i disse dagene og ukene. Jeg setter umåtelig stor pris på all god arbeidsinnsats som blir nedlagt både med lange dager, endrede arbeidsoppgaver og nye forutsetninger for å ivareta arbeidsoppgavene. Jeg er så glad for alle innbyggerne våre som velger å følge opp de tiltakene som er bestemt og for at dere tåler og orker å stå i en hverdag med lite fysisk sosial kontakt. Jeg er stolt over alle hytteboerne våre som velger å forholde seg til de nasjonale retningslinjene - vi skulle så veldig gjerne ha fått ønsket dere hjertelig velkomne til å feire påske på hytta. Det kommer bedre tider der vi igjen kan slå armene vidåpne for dere her i Engerdal.

 

Det er viktig å ta vare på utsatte grupper i samfunnet. Det kan være de i risikogruppene som er ekstra utsatte for smitte, det kan være barn og unge som har tunge hverdager i disse unntakstilstandene, det kan være arbeidsgivere og arbeidstakere som er usikre på om det finnes noen jobb å gå til etter koronaen eller det kan være noen som nå må sitte mye alene. Det er viktig å vise solidaritet, men ikke minst også å vise omsorg. Som yngre 4H-er oppfordrer jeg alle til å følge dette redigerte 4H-løftet : "Vi lover å arbeide mot det mål å bli et samfunn med; klart Hode, varmt Hjerte, flinke Hender og ei god Helse." Bry deg om andre, og vis omtanke og forståelse for de som opplever denne krisen annerledes enn deg selv.

 

La hodet ditt få litt fritid fra koronaen. Benytt lokalsamfunnet til å gå deg en tur. Handle lokalt for å bidra til å holde samfunnshjulene i gang og å minimalisere smitte. Lokale og norske matvarer er ekstra viktige å sette pris på nå. Bruk påsken til å skaffe deg litt overskudd.

 

Riktig god påske!
Sist oppdatert: 03.04.2020 21:22:54