Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på

​​​​​​​​​​​​​​ Kommunevåpen Logo - Engerdal nasjonalpark Nasjonalparkkomm​une


Stikkord A-Å | RSS | Facebook | Turistinfo​​​​

AAANormalvisningKontrastvisning Nettstedkart
Norske sider
Engelske sider

Oppfordring fra kommunens krise – og beredskapsledelse til fastboende og besøkende i vinterferien

Av: Gerd Øverstad Galten | Publisert: 19.02.2021 14:40:07 | Emneord (los) forsiden, corona
Dame%20men%20munnbind%20ute%20vinter

Vinterferien står for døra og vi ønsker i den forbindelse å komme med følgende oppfordringer. I Engerdal kommune har vi nå hatt en rolig periode uten smitte, det ønsker vi å bevare også fremover. Vi ber alle om å bruke munnbind på offentlige steder.

  1. Bruk av munnbind på offentlige steder gjelder særlig på de lokale butikkene. Forsøk å planlegg handlingen, slik at man bruker hele butikkens åpningstider og dra alene når du skal handle.
  2. De nasjonale smittevernreglene gjelder fortsatt og vi er helt avhengige av at disse praktiseres. Alle må være forberedt på å endre planene for vinterferien dersom man får symptomer og blir syk, da skal man holde seg hjemme.  
  3. De nasjonale føringene for besøk i hjemmet gjelder også på hytta. Det vil si fortrinnsvis møtes ute, ikke ha flere enn fem gjester i tillegg til husstandsmedlemmene og at man klarer overholde en meters avstand.
  4. Personer som reiser til Engerdal bør som hovedregel følge tiltak og anbefalinger i den kommunen du reiser fra og som du bor i til vanlig. Det gjelder særlig hvis hjemkommunens føringer er strengere enn våre.
  5. Får du symptomer mens du er i Engerdal, ta kontakt med legetjenesten for å avtale testing. Telefonnummeret er 62458600 på dagtid og legevakt 116 117 på kveld og helg.
  6. Det vil i på fra søndag ettermiddag/kveld bli sendt ut en sms til alle som oppholder seg i Engerdal i vinterferien med oppfordring om bruk av munnbind og ellers følge nasjonale regler for smittevern

Vær vennlige og følg alle råd, regler og anbefalinger. Vi må alle bidra for å hindre smittespredninb


Sist oppdatert: 19.02.2021 15:36:38