Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på

​​​​​​​​​​​​​​ Kommunevåpen Logo - Engerdal nasjonalpark Nasjonalparkkomm​une


Stikkord A-Å | RSS | Facebook | Turistinfo​​​​

AAANormalvisningKontrastvisning Nettstedkart
Norske sider
Engelske sider

Fremdeles ingen registrerte smittetilfeller av Coronavirus i Engerdal kommune pr 13.03.20

Av: Lene Stensaas Rismyhr | Publisert: 13.03.2020 12:37:58 | Emneord (los) forsiden, corona
Vinterbilde%20Enger

Her ser du viktige punkter som vi forventer at våre innbyggere og de som tenker på å besøke oss forholder seg til.

Ikke møt opp fysisk på legesenteret hvis du mistenker at du er smittet! Dette er særdeles viktig for å unngå videre smittespredning! Ring legesenteret på nr 62 45 86 00 eller legevakt på nr 116117.

Unngå hamstring! Vær solidariske med hverandre. Ingen tjener på hamstring. Kjøp kun det du trenger til vanlig bruk, så vil det være mer enn nok varer til alle. Det er fra nasjonale hold sterkt frarådet å reise til utlandet – dra derfor heller ikke dit for å kjøpe varer.

Ikke reis på hytta! Vi er glade i hytteboerne våre, men vi er en liten kommune med begrenset helsevesen og kapasitet. Ikke dra i karantene på hytta! Blir du syk på hytta og vi har et smitteutbrudd pågående i kommunen, vil vår kapasitet allerede være sterkt belastet med egne beboere. Hold deg der du har ditt primære helsetilbud, så er du hjertelig velkommen når krisen er overstått!

Alle som kommer fra utenlandsreise utenfor Norden skal i hjemmekarantene i 14 dager.
Rådet har tilbakevirkende kraft. All unødvendig reising skal unngås. Alle i vår kommune oppfordres til å holde seg her i kommunen i størst mulig grad, og vi ønsker ikke besøk fra mennesker som har annen kommuneadresse.

Spisesteder som kan legge til rette for at besøkende kan holde minst 1 meters avstand, kan servere mat. Unngå buffet. Utover det anbefales alle å ha med matpakke – spis alene eller i mindre grupper.

Spørsmål eller tilbakemeldinger: Vi anbefaler deg å ta i bruk helsedirektoratets sider og kommunale nettsider. Er det noe utover det kan vårt sentralbord i kommunen kontaktes på nummer 62 45 96 00 mandag til fredag kl 8.00-15.30. Alternativt kan du sende mail til postmottak@engerdal.kommune.no døgnet rundt. Disse besvares i vår ordinære åpningstid. Gjelder det liv og helse ringer du legesenter eller legevakt.

Vi ønsker ikke fysisk oppmøte på kommunehuset – ta i bruk telefon eller epost så langt det er mulig.

Sist oppdatert: 13.03.2020 13:01:51