Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på

​​​​​​​​​​​​​​ Kommunevåpen Logo - Engerdal nasjonalpark Nasjonalparkkomm​une


Stikkord A-Å | RSS | Facebook | Turistinfo​​​​

AAANormalvisningKontrastvisning Nettstedkart
Norske sider
Engelske sider

Ekstra Næringsfond fra Fylkeskommunen åpner opp for "søknadsdugnad"!

Av: Gerd Øverstad Galten | Publisert: 19.08.2020 14:36:06 | Emneord (los) corona, forsiden, Næring
Tegning%20-%20mann%20foran%20datamaskin

​Som en konsekvens av Corona-epidemien er kommunene i Innlandet tildelt ekstra midler til Næringsfond for i år, og Engerdal er tildelt en hyggelig sum til dette fondet. 

Ekstrafondet vil være søkbart via www.regionalforvaltning.no som «Ekstra Næringsfond Engerdal» i løpet av kort tid, og det vil i hovedsak fokusere på å sikre arbeidsplasser, verdiskaping og økonomisk aktivitet . Alle foretakstyper er velkommen til å søke. Det nye fondet vil komme i tillegg til det vanlige Næringsfondet og Femundfondet, og begge disse ligger på www.regionalforvaltning.no  allerede. Alle søknader vil få rask og effektiv behandling i beslutningsorganene i kommunen, slik at midlene blir raskt tilgjengelig.

 

Da vi er kjent med at enkelte finner søknadsprosessen vanskelig, vil Engerdal Kommunes Avdeling for Støtte og Utvikling invitere alle næringsdrivende i kommunen til «søknadsdugnad» der ressurspersonene i avdelingen stiller seg til rådighet for å bistå i å utforme søknader og saksfremlegg.

 

Kontaktperson for bistand til søknadsskriving er Næringsutvikler Jan Aage Røtnes på e-mail jar@engerdal.kommune.no, og det vil da bli avtalt tid for møte med relevant ressursperson for hver enkelt bedrift. Aktiviteten starter umiddelbart, og møtene vil finne sted i kommunehuset. Velkommen til søknadsdugnad.

Sist oppdatert: 19.08.2020 14:39:30