1 bekreftet smittetilfelle av Corona i Engerdal kommune

Av: Gerd Øverstad Galten | Publisert: 14.03.2020 19:31:43 | Emneord (los) forsiden, corona
Sykepleier%20anonym%20figur

​Kommunelegen i Engerdal bekrefter nå første Corona-tilfelle i kommunen. Vedkommende er isolert og vi har iverksatt alle tiltak i tråd med retningslinjer. Kommunelegen ber nå befolkningen og alle som oppholder seg i kommunen om å holde seg hjemme ved minste tegn på luftveisinfeksjon. Vi poengterer også nok en gang å IKKE oppsøke legesenteret, men ta kontakt på telefon.

Spørsmål

Ved spørsmål kan vedkommende kontaktes:
Kommunelege Ilona Pliadiene, telefonnummer: 488 93 990
Lege Karl Ove Skaanes, telefonnummer: 488 92 664
Enhetsleder i helse og velferd Andi Cornelia Berndtsson: 400 24 965
Legevaktnummer på dagtid: 116 117

Vær snille ikke å ringe med mindre det er nødvendig.

Reis hjem!

Ordfører i Engerdal ber på ny om at det IKKE reises til hytter i kommunen. I tråd med oppfordringa fra statsministeren ber vi alle som måtte befinne seg på sine hytter i Engerdal om å reise hjem straks.
Det blir vurdert av myndighetene å sende ut Sivilforsvaret til å banke på hver dør.
- Dette bør ikke være nødvendig, sier ordfører. Vi forventer at alle viser solidaritet, og tar eget ansvar i å pakke snippsekken umiddelbart for å reise hjem til sine egne kommuner.

Sist oppdatert: 14.03.2020 19:48:39