Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på

​​​​​​​​​​​​​​ Kommunevåpen Logo - Engerdal nasjonalpark Nasjonalparkkomm​une


Stikkord A-Å | RSS | Facebook | Turistinfo​​​​

AAANormalvisningKontrastvisning Nettstedkart
Norske sider
Engelske sider

Engerdal en av de første med Slamtømmer WEB

Engerdal%20Anlegg%20og%20Transport

​​Engerdal anlegg og transport har vært på banen en stund med den nye bilen sin, ikke rart Terje er stolt der han står.

Dette er en euro-4 bil.

Engerdal er en av de første kommunene i Norge som har anskaffet seg slamtømmer web.

 

Slamtømmer Web er et nytt system hos Norkart, og så langt har dette nye systemet fungert bra. Systemet sparer tid og gir en god oversikt over anleggene. Slamtømmer Web finnes på nettbrettet, og når man zoomer inn finner man nøyaktig ut hvor anleggene ligger på eiendommen. Dette betinger at disse har blitt koordinatfestet. Nettbrettet er en del av verktøyet som slamtømmeren har med seg i bilen og det skal ikke være tvil om hvor de er når de tømmer, dette betyr att det unngås feiltømminger med dette verktøyet.

  
Slamtømmer%20Web
Her ser man att det er god oversikt over anleggene.

 

Litt info om løsningen:

Slamtømmer WEB
KOMTEK Slamtømmer er en web-applikasjon til bruk for utførende slamtømmer hvor kommunen bruker KOMTEK. Kommune og utførende slamtømmer kan samarbeide helt uten bruk av papirlister og gule lapper. Slamtømmeren får tilgang til utvalgt informasjon om de enkelte avtaler og anlegg, og registrerer tømminger direkte inn i KOMTEK.
Brukerne har rike søkemuligheter og enkle rapporter for utført og planlagt arbeid. Innføring av KOMTEK Slamtømmer gir en fordel for både kommunen og utførende slamtømmer. Begge parter får en enklere jobb ved at de slipper å sende og motta lister over planlagt og utført arbeid siden de alle jobber direkte med kommunens KOMTEK-database. Applikasjonen kan benytte seg av kommunens kartløsning, og gjør det enkelt å finne de aktuelle eiendommene.
Kommunikasjon mellom slamtømmer og kommunen blir enklere og mer entydig. Slamtømmeren kan ta i mot og besvare meldinger som er lagt inn av personer i kommunen. Slamtømmeren kan også gi meldinger til saksbehandler eller kontaktperson i kommunen. Alle meldinger blir lagret på avtalen som anleggene er koblet til.

Sist oppdatert: 27.05.2015 15:34:35