Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på

​​​​​​​​​​​​​​ Kommunevåpen Logo - Engerdal nasjonalpark Nasjonalparkkomm​une


Stikkord A-Å | RSS | Facebook | Turistinfo​​​​

AAANormalvisningKontrastvisning Nettstedkart
Norske sider
Engelske sider

UKM i Engerdal 2016

Av: Gerd Øverstad Galten | Publisert: 18.02.2016 19:39:07 | Emneord (los) Ungdomsklubb, forsiden
UKM%20Engerdal

​Fra møte i UKM-komiteen i dag

​Ungdomsrådet i Engerdal arrangerer UKM - lokalmønstring i Engerdalshallen fredag 4. og lørdag 5. Mars for alle ungdommer mellom 10 og 20 år.


Engerdal ble kåret til Årets UKM-kommune nasjonalt i 2015. Siden ungdomsrådet begynte å arrangere mønstringen UKM i 2013 har deltakelsen økt betraktelig. I 2015 var det 70 deltakere. Så langt i år er 53 påmeldt, og påmeldingsfristen går ut fredag 19. Februar.


I år innføres husband i UKM Engerdal. Deltakere som ønsker kan få levende musikk med seg på scena. Det vil være åpning av kunstutstilling på Anne på landet café og galleri fredag 26. Februar.


Fredag 4. Mars er det et eksklusivt opplegg for deltakerne med mat, workshops, utearrangement, filmvisning og sosialt. Lørdag 5. Mars vil selve UKM-forestillingen for deltakere og publikum foregå. Denne modellen er inspirert av måten Hedmarks fylkesmønstring er løst.


"Det er lokalt vi når flest folk, derfor vil vi gjøre lokalmønstringen til en størst mulig opplevelse for deltakerne." Anette Skogheim Lillestu
UKM er et lavterskelarrangement. I Engerdal er UKM en spesielt viktig kulturarena. Det finnes få andre arenaer hvor ungdomen kan utfolde seg kulturelt i kommunen. UKM er en arena hvor ungdom kan vise frem det de liker å gjøre på en scene eller i en utstilling. Man kan også delta som arrangør og være med på å skape arrangementet. Kun fantasien og lovene setter grenser for hva man kan delta med. Det er ikke bare for band, men du kan dele ut smaksprøver av egen bakst eller trikse med fotball.


For mer informasjon, kontakt leder i ungdomsrådet i Engerdal
Anette Skogheim Lillestu
Mobil: 97730280
Mail: AnetteSL_96@hotmail.com

 

Sist oppdatert: 18.02.2016 19:46:10