Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på

​​​​​​​​​​​​​​ Kommunevåpen Logo - Engerdal nasjonalpark Nasjonalparkkomm​une


Stikkord A-Å | RSS | Facebook | Turistinfo​​​​

AAANormalvisningKontrastvisning Nettstedkart
Norske sider
Engelske sider

Skole og utdanning

Emneord (los) Grunnskole

​​​​​Grunnskolen i Engerdal kommune heter Engerdal barne- og ungdomsskole (Ebus) og ligger i Engerdalssetra – midtveis mellom Engerdal sentrum og Drevsjø. Skolen er «en flerkulturell og internasjonal skole midt i Engerdals flotte natur- og fjellområder» med sine 163 elever, og har både norske, sør-samiske og flere minoritetsspråklige elever fra ulike språkgrupper, og har i flere år arbeidet med internasjonal skoleutveksling gjennom de europeiske programmene Comenius, Erasmus+ og det nordiske Norplus jr. Skolen samarbeider med Flyktningtjenesten og Drevsjø Statlige Asylmottak, ved å motta bosatte flyktninger og elever fra familier som søker asyl i Norge.

Skolen legger stor vekt på å være «stor nok til å favne alle, liten nok til å se hver enkelt», som er skolens visjon. Skolen jobber etter en målsetting og en minimumsstandard hvor trygghet, trivsel, inkludering og antimobbearbeid med et godt læringsmiljø står i høysetet.
Skolen har skåret godt på elevundersøkelsen når det gjelder trivsel over mange år, noe som også har blitt bekreftet gjennom forskningsprosjektet Kultur for læring i Hedmark og gjennom UngData-undersøkelsen 2018.
Skolen har vært aktiv i flere utviklingsprosjekter som gjelder kvalitet på læring, miljøutvikling, variasjon og vurdering i læringsarbeidet.

 

EBUS - Engerdal barne- og ungdomsskole

     

EBUS har 163 elever, og tar mot elever fra hele kommunen. Skolen er for elever fra 1.-10. klasse. Skolen ligger sentralt plassert i kommunen på Engerdalssætra.

 

 

 

 Kontakt oss

 Aktuelt

Alle
Nyheter
Fant ingen nyheter merket med valgt interesseområde
 
Sist oppdatert: 03.04.2020 12:12:16