Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på

​​​​​​​​​​​​​​ Kommunevåpen Logo - Engerdal nasjonalpark Nasjonalparkkomm​une


Stikkord A-Å | RSS | Facebook | Turistinfo​​​​

AAANormalvisningKontrastvisning Nettstedkart
Norske sider
Engelske sider

Invitasjon til internasjonal kveld

Av: Gerd Øverstad Galten | Publisert: 20.10.2015 10:29:36 | Emneord (los) forsiden, ebus
Internasjonal%20kveld

​Engerdal barne- og ungdomsskole, Sømådalen skole, Kulturskolen, Leikarringen, Drevsjø Sanitetsforening, Voksenopplæringen og Asylmottaket på Drevsjø inviterer alle i Engerdal til Internasjonal kveld Onsdag 28.oktober 2015 Kl. 17.30-20.00 på Engerdal barne- og ungdomsskole

Formål:

Å øke trivselen blant barn og unge i Engerdal, bidra til inkludering og integrering generelt, forebygge mobbing og bli kjent på tvers av nasjonaliteter og kulturer.

Innhold:

Programmet består av ulike stasjoner med forskjellige aktiviteter som er mulig for alle å delta i. Her er det ikke fokus på prestasjon, men deltakelse og positivt samvær! Aktiviteten har til hensikt å gjøre det lettere å ta kontakt, slå av en prat og bli kjent! Det er bare å møte opp på en stasjon, bli med på det du har lyst til og vandre fra stasjon til stasjon gjennom kvelden. Her blir det ikke noe startskudd eller noen målgang, men frihet til å delta der man vil. Elever og arrangører vil være behjelpelige på hver stasjon, men også selv få anledning til å delta på ulike aktiviteter.

Aktiviteter:

Laging av armbånd, hennamaling, språkspill, laging av flagglenker, selskapsleker, Bli-med-dansen (NRKs kjente vennskapsdans), tegning, Kahoot (konkurranse/spill på data), tradisjonsdans og folkedans fra ulike kulturer, moderne dans v/Kulturskolen, luftgeværskyting, bildelaging (kunst & håndverk), språkstasjoner og trivselsleker m.m. Se kart over stasjoner på baksiden!


Arrangementet er gratis, men det blir mulig å kjøpe seg noe for de som ønsker det:
Kaféer/matutsalg: Det blir utsalgssteder/små kaféer med smaksprøver/ «fingermat» fra ulike kulturer og land, samt salg av vafler/kaker, stomp, kaffe/te og saft. Inntekter av alt salg samles hos FAU, og går til tiltak for økt trivsel og inkludering på Ebus! Dette har FAU, Voksenopplæringen og Asylmottaket blitt enige om, og er noe som vil komme alle elever til gode uansett alder, kjønn, nasjonalitet og kultur. Spesielt er det fokus på å oppgradere uteområdet, med blant annet supplement av lekeapparater.
Alle deltar aktivt i rydding på den stasjonen de har hatt medansvar for før de drar hjem.
Transport av asylsøkere og flyktninger denne kvelden ivaretas av Ebus, Asylmottaket og Voksenopplæringen.


Velkommen! Sammen får vi det bra! Alene skal ingen være!
Hilsen arrangørene.

Sist oppdatert: 20.10.2015 10:34:39