Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på

​​​​​​​​​​​​​​ Kommunevåpen Logo - Engerdal nasjonalpark Nasjonalparkkomm​une


Stikkord A-Å | RSS | Facebook | Turistinfo​​​​

AAANormalvisningKontrastvisning Nettstedkart
Norske sider
Engelske sider

Comenius prosjekt Engerdal barne- og ungdomsskole

Av: Gerd Øverstad Galten | Emneord (los) forsiden, ebus
Mihaela%20Nymoen%20og%20Toril%20Morgestad%20i%20Italia
​Mihaela Nymoen og Torhild Morgestad i Italia
​EBUS er nå i gang med sitt andre Comenius prosjekt, U3N - United in Nature - National Nature, International Heritage, sponset med midler fra EU, som satser på internasjonalisering av europeiske skoler.
​Dette prosjektet er skreddersydd for det nye valgfaget Internasjonalt samarbeid, og har nasjonalparker som hovedtema for samarbeid. Våre samarbeidspartnere er grunnskoler fra Italia, Tyrkia, Spania og Frankrike. prosjektet varer 2 år. Avslutningen skjer i Norge, i perioden 1-5 juni 2015. Norge vil fungere som vertsland. Mihaela Nymoen er prosjektkoordinator for både Norge og hele partnerskapet.
 
Prosjektet gir en unik mulighet til 16 elever i internasjonalt samarbeid. De får muligheten til å praktisere engelsk på en reell arena, hver gang de skal besøke en av partnerskolene og jobbe i transnasjonale workshop. Det vil bli 3 utreiser (Tyrkia, Spania og Frankrike) i de kommende 2 år. Hver gang vil det bli en delegasjon på 6 elever og 2 lærere fra EBUS som skal utveksle skole- og kulturelle erfaringer utenfor Norges grenser. Elevene vil bo hos lokale vertsfamilier i utvekslingsuken, slik at de kommer tettere i kontakt med både medelever fra vertslandet og deres kultur.

 Mer informasjon

ebus.no

 

 

Sist oppdatert: 26.02.2016 10:30:58