Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på

​​​​​​​​​​​​​​ Kommunevåpen Logo - Engerdal nasjonalpark Nasjonalparkkomm​une


Stikkord A-Å | RSS | Facebook | Turistinfo​​​​

AAANormalvisningKontrastvisning Nettstedkart
Norske sider
Engelske sider

Velkommen til Drevsjø barnehage

Emneord (los) Drevsjø barnehage

Drevsjø barnehage er en heldagsbarnehage med beliggenhet på Drevsjø. Barnehagen har to avdelinger: Kongla og Kvisten. Åpningstiden er fra 07.15 til 16.30 fem dager i uka. Det gis tilbud om opphold fra 2-5 dager i uka og med litt fleksibilitet fra både barnehage og foreldre prøver vi å finne løsninger som passer for alle parter innenfor den godkjenning vi har. Barnehagen har en grunnbemanning som er godkjent for 27-30 barn i alderen 1-6 år. Arealet er godkjent for inntil 24 plasser over 3 år på stor avdeling (Kvisten) under forutsetning av økt pedagogressurs og 12 barn 1-4 år på småbarnsavdelingen (Kongla). Det gis også tilbud om SFO 1.-4. klasse.

Vi flyttet til helt nytt bygg høsten 2015. Vi har lyse og trivelige lokaler og utelekeplassen er stor og variert med lekeapparater, skog, plen, bakker og asfalterte flater. Vi har egen gapahuk med grillplass inne på området og en bålplass i skogen rett utenfor barnehagen. I gangavstand har vi Naturplassen med gapahuk, trelavvo, bålplass og et stort friområde med skog og myr. Nærmiljøet gir oss muligheter for varierte opplevelser. Vi har naturen nært innpå og gangavstand til blant annet idrettsbane, skiløyper, Blokkodden Villmarksmuseum, butikk, kirke, helsesenter, sykehjem, bibliotek og badestranda ved Drevsjøen.

Lek og aktiviteter ute har høy prioritet. Samtidig har vi stort fokus på sosial kompetanse og arbeid med hjertevekstverdiene. Det samme gjelder språk og leseaktiviteter.

Vi har smøremåltid (eventuelt varmt måltid noen ganger) til lunsj og fruktmåltid på ettermiddagen.
Det siste året i barnehagen har skolestarterne sin egen klubb – førskoleklubben. De har også «bli kjent dager» med skolestarterne i den andre kommunale barnehagen i kommunen og de har 5 dager på EBUS (Engerdal barne- og ungdomsskole) for å bli bedre kjent med hverandre, kontaktlærer og skole.

Barnehagen benytter seg av nettportalen «MyKid» for deling av informasjon med foreldrene.
Barnehagen er aktiv i prosjektarbeid og deltar i Hedmarks satsning på «Kultur for læring» for å sikre og bede kvaliteten i barnehagen.

Hovedmålsettingen for barnehagen er å skape trygghet og trivsel for hver og en av de barna som oppholder seg her. Vi ønsker å gi et allsidig og godt leketilbud som bidrar til god utvikling, danning og læring, samt bidra til økt sosial kompetanse og utvikling av et positivt selvbilde.

Styrer: Berit Sorkmo, tlf. 99 09 47 53​​​​​​​.

 Kontakt oss

 Aktuelt

Alle
Nyheter
Fant ingen nyheter merket med valgt interesseområde
 

 Hverdagslivet i Drevsjø barnehage

Naturplassen i Drevsjø barnehage - vi spiser uteFORUT kveld i Drevsjø barnehageLek inne i Drevsjø barnehageLek ute sommerLek ute i søledammer i Drevsjø barnehageMininaturplass i Drevsjø barnehageVi syner Jebo-sangen i Drevsjø barnehage
Sist oppdatert: 03.04.2020 12:34:28