Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på

​​​​​​​​​​​​​​ Kommunevåpen Logo - Engerdal nasjonalpark Nasjonalparkkomm​une


Stikkord A-Å | RSS | Facebook | Turistinfo​​​​

AAANormalvisningKontrastvisning Nettstedkart
Norske sider
Engelske sider

Produksjonstilskudd i jordbruket

Av: Lillian Lundby | Emneord (los) Landbruk, forsiden
Sauer
Vi minner om søknadsfristen for produksjonstilskudd som er 20.08.2014.

​Alt informasjonsmateriell som søknadsskjema, brukerhjelp for elektronisk søknad, veiledningshefte, forskrift og rundskriv er å finne på Landbruksdirektoratets nettside (tidligere Statens landbruksforvaltning). Tidligere ble dette sendt ut per post, nå må man laste det ned selv via denne linken: https://www.slf.dep.no/no/produksjon-og-marked/produksjonstilskudd/aktuell-soknadsomgang eller gå inn på linken på venstre side.


Vi oppfordrer deg som søker om produksjonstilskudd, til å levere søknaden elektronisk. Det reduserer risikoen for feil i søknaden, ettersom en rekke opplysninger blir kontrollert før du sender søknaden. Du får kvittering for levert søknad. Det er trygt og enkelt å levere søknaden elektronisk.

Elektronisk søknadsskjema finner dere på Altinn, se link på venstre side.

Kontaktperson:


• Markus Pettersen tlf 62 45 96 04.

Gårdskart
Gårdskarta fra http://www.skogoglandskap.no/ oppdateres kontinuerlig og brukes som kontrollgrunnlag for søknad om produksjonstilskudd. Gårdskarta gir oversikt over arealressursene landbrukseiendommen har og beregner arealtall for valgte eiendom. Tjenesten henter informasjon om hvilke gårds- og bruksnummer som inngår i en landbrukseiendom direkte fra Landbruksregisteret (Landbruksdirektoratet) og eiendomsgrenser direkte fra Matrikkelen (kommunene og Statens kartverk). Eventuelle feil meldes inn til kommunen.

For å søke opp din eiendom, følg linken under: http://www.skogoglandskap.no/kart/gardskart_pa_internett
 eller trykk deg inn på linken som ligger på venstre side i menyen.

Sist oppdatert: 21.05.2015 09:31:53