Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på

​​​​​​​​​​​​​​ Kommunevåpen Logo - Engerdal nasjonalpark Nasjonalparkkomm​une


Stikkord A-Å | RSS | Facebook | Turistinfo​​​​

AAANormalvisningKontrastvisning Nettstedkart
Norske sider
Engelske sider

Kompetansenettverk og kurs - Lokalmat

Av: Lillian Lundby | Emneord (los) forsiden, Landbruk
juletallerken
Nofima kjører i høst en rekke kurs som kan være interesse for deg som driver med lokalmat.

Kursdatoer høsten 2014:

​7. oktober – Kurs i Mattrygghet og HACCP
8.-9. oktober – Kurs i Spekematproduksjon – kurs for viderekommende
9. oktober – ettermiddag – Kurs i Nye merkeregler for mat
27.-28. oktober – Økonomikurs ‐ Kalkulering og prisfastsettelse, forutsetninger for lønnsom drift
28.-31. oktober – Matkursveka på Dyrsku’n

For mer informasjon klikk deg inn på vedlegget på høyre side.

 

Kompetansenettverk for lokalmatproduksjon

Offentlig program
 
- Behov for kompetanse for å komme videre? Mindre matprodusenter med < 10 ansatte kan få tilbud om kompetanse for å lykkes med videre utvikling og verdiskaping. Norge er delt inn i 5 Kompetansenav, som utarbeider tilbud om kurs, seminarer, nettverk, studieturer, hospitering og en såkalt ”Besøksordning”. I tillegg til disse 5 regionale Kompetansenavene, tilbyr også Matmerk kompetanse innen markedstjenester for samme målgruppe.

Les mer på http://www.nofima.no/program/1143587408372522010 eller klikk deg inn på linken på høyre side.

 


 

 Kontakter (utvalg)

Sist oppdatert: 22.05.2015 10:30:18