Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på

​​​​​​​​​​​​​​ Kommunevåpen Logo - Engerdal nasjonalpark Nasjonalparkkomm​une


Stikkord A-Å | RSS | Facebook | Turistinfo​​​​

AAANormalvisningKontrastvisning Nettstedkart
Norske sider
Engelske sider

Kompetansenettverk lokalmat - Kurstilbud høsten 2019

Av: Lillian Lundby | Publisert: 22.07.2019 09:38:31 | Emneord (los) Landbruk, forsiden
smootie

For deg som er interessert i lokalmat, så arrangerer Lokalmat Øst, Nofima flere spennende kurs utover høsten.


Grunnmodul Loklat bakeri og kornforedling
Målgruppen er små bakerier og kornforedlingsbedrifter som faller innunder Kompetansenettverket for lokalmat med opptil 10 ansatte, og som ønsker å ta i bruk og videreutvikle norske, lokale ressurser.


Dato:

1. samling: 8.-9. oktober på Nofima
2. samling: 29.-31. oktober på Nofima
3. samling: 12.-13. november på Nofima/Oslo

For mer informasjon om kurset se her
Bindende påmelding innen 23. september for påmelding klikk her


Lokalmatverkstedet på Ås, 15.-16. oktober
Kompetansenettverket lokalmat øst i samarbeid med Bondens marked, Norges Bondelag og Norsk Bonde- og småbrukarlag ønkser velkommen til lokalmatdager på Ås. Målgruppen er lokalmatprodusenter, serveringssteder og andre som jobber med å sette lokalmat på menyen.
Det blir engasjerende og matnyttig foredrag om sosiale medier og effekt på salget, betydning av gode relasjoner, matopplevelser som turistattraksjon og lokalmat.no.


For mer informasjon se her
Påmeldingsmuligheter kommer i august.


Kurs i nedskjæring, økt utbytte av slakteskrotten
For alle som ønsker å lære å skjære ut flere møre muskler fra forparten av storfe, samtidig som det blir gjennomgått tradisjonell nedskjæring av ulike dyreslag.

Dato: 4. og 5. november på Nofima Ås


For mer informasjon om dagen klikk her
Bindende påmelding innen 18. oktober - for påmelding klikk her


Pølsemaker, pølsemaker hvor har du gjort av deg?
Et grunnleggende kurs i kjøttproduksjon hvor målgruppen er småskala kjøttprodusenter med opp til 10 ansatte, som driver med eller tenker på å starte opp med lokalmatproduksjon.


Dato: 5.-7. november på Nofima Ås.


For mer informasjon se her
Bindende påmelding innen 18. oktober - for påmelding klikk her

Sist oppdatert: 22.07.2019 10:18:04