Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på

​​​​​​​​​​​​​​ Kommunevåpen Logo - Engerdal nasjonalpark Nasjonalparkkomm​une


Stikkord A-Å | RSS | Facebook | Turistinfo​​​​

AAANormalvisningKontrastvisning Nettstedkart
Norske sider
Engelske sider

Fårebygg – sluttseminar 28.02.2019

Av: Gerd Øverstad Galten | Publisert: 05.02.2019 14:52:46 | Emneord (los) forsiden, Landbruk
plakat

​Forskningsprosjektet FåreBygg som ble igangsatt i 2013 går nå mot slutten. Prosjektet var basert på næringas behov for kunnskap om kostnadseffektive bygnings- og driftsløsninger for sau, og ble utviklet og utført i tett samarbeid mellom partnere fra sauenæring og forskningsinstitusjoner. Prosjektets hovedresultat blir presentert på sluttseminaret.


Fylkesmannen i Innlandet (tidl. Fylkesmannen i Hedmark) har gjennom Småfeprogrammet for Fjellregionen hatt stor fokus på hvordan kombinere kostnadseffektive bygnings- og driftsløsninger for sau – med god dyrevelferd/dyrehelse. Vi inviterer til sluttseminar om prosjektet.

Program og hvordan du melder deg på finner du til høyre.
 

Gjennom et samarbeid med NMBU, Animalia, Veterinærinstituttet, NIBIO m. fl. ble forskningsprosjektet Fårebygg etablert. Prosjektet er finansiert med midler fra Fondet for forskningsavgift/Forskningsmidler over jordbruksavtalen. Prosjektet er ledet av NMBU (Veterinærhøgskolen).
Prosjektet er nå gjennomført, og prosjektets hovedresultater vil bli presentert på et sluttseminaret på Tynset 28. februar 2019.

Deltakelse på seminaret er gratis og alle interesserte er hjertelig velkommen!

Sist oppdatert: 01.04.2019 00:53:19