Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på

​​​​​​​​​​​​​​ Kommunevåpen Logo - Engerdal nasjonalpark Nasjonalparkkomm​une


Stikkord A-Å | RSS | Facebook | Turistinfo​​​​

AAANormalvisningKontrastvisning Nettstedkart
Norske sider
Engelske sider

Stephanie Allard Sjokolade flytter til Engerdal

Av: Gerd Øverstad Galten | Publisert: 22.07.2020 17:46:35 | Emneord (los) Næring, forsiden
Ny%20sjokoladefabrikk%20i%20Engerdal

​Stephanie Allard

​6. juni i år mottok Engerdal Kommune en henvendelse fra Stephanie Allard med forespørsel om kommunal og lokal bistand til etablering av hennes bedrift i Engerdal. Henvendelsen ble videresendt til Avdeling for Støtte & Utvikling, som etablerte en arbeidsgruppe med Samfunnsutvikler Sofia Brustad-Johnsen og Næringsutvikler Jan Aage Røtnes.

Det ble hektisk møtevirksomhet på telefon, og bedriften besluttet å kjøpe de ledige lokalene i Åveien 7, der Abakus hadde kontor. 1. juli overtok Stephanie Allard lokalene, og gikk i gang med oppussing og ombygging. Kommunen fikk forespørsel om mulige leverandører av diverse tjenester, og med prioritet på sirkulær økonomi ble lokale bedrifter innenfor elektrisk, rør, snekker, transport, design og skilting, og salgs/distribusjon kontaktet og satt i arbeid.


Lokalene vil være klare for innflytting i august, maskiner og utstyr fra nåværende lokaler i Biri vil bli installert, og produksjon vil starte i slutten av august.


Bedriften har meldt flytting til Engerdal, og det vil være behov for bemanning i produksjonen. Vi kommer nærmere tilbake til dette.


For informasjon om bedriftene og produktener, se hjemmesiden på https://www.stephanieallard.no

For ytterligere informasjon, kontakt Næringsutvikler Jan Aage Røtnes på telefon 92803000 eller på Jan.Aage.Rotnes@engerdal.kommune.no

Sist oppdatert: 22.07.2020 17:50:18