Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på

​​​​​​​​​​​​​​ Kommunevåpen Logo - Engerdal nasjonalpark Nasjonalparkkomm​une


Stikkord A-Å | RSS | Facebook | Turistinfo​​​​

AAANormalvisningKontrastvisning Nettstedkart
Norske sider
Engelske sider

Ny bedrift i Engerdal Kommunes gründerprosjekt

Av: Gerd Øverstad Galten | Publisert: 14.03.2018 14:55:56 | Emneord (los) forsiden, Næring
tegning av liten lastebil

Thomas Elvedal AS er  besluttet invitert inn i kommunens gründerprosjekt med oppstart  1. april. Bedriften, som er startet av Thomas Elvedal fra Sundet, vil fylle et viktig behov for transport og varierte servicetjenester i Engerdal og i regionen.​

​Thomas Elvedal AS vil fokusere på to hovedområder: Elvedal Transport (www.elvedaltransport.no) og Elvedal Tjenester (www.elvedaltjenester.no).

I lokalmiljøet vårt er transporttjenestene fra de store leverandørene under løpende reduksjon, og vi har derfor sett behov for å finne en lokal leverandør til å dekke disse behovene. Thomas Elvedal har bakgrunn fra BRING og har fagbrev i logistikk. Han har gjort markedsundersøkelse blant bedrifter i Engerdal, og også innledet forhandlinger om å være underleverandør til de store transportbedriftene samt med relevante grossister i sentrale strøk.

For Engerdal Kommune er det viktig at vi opprettholder gode tjenester lokalt, ikke minst med tanke på fleksible løsninger for eksisterende næringsliv. Eksempler på dette er utviklingen for produsenter av lokalmat, og for håndverksbedrifter, som i begge tilfellene er avhengig av effektive logistikkløsninger. Vi håper og tror at lokalt næringsliv og offentlig forvaltning vil benytte seg av Thomas Elvedal AS sine tjenester.

Kontaktinformasjon:

Engerdal Kommune:
Næringsutvikler Jan Aage Røtnes, 928 03 000, jar@engerdal.kommune.no


 
Thomas Elvedal AS:
Daglig leder Thomas Elvedal, 938 63 220,  post@elvedaltransport.no

 

Sist oppdatert: 14.03.2018 15:04:03