Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på

​​​​​​​​​​​​​​ Kommunevåpen Logo - Engerdal nasjonalpark Nasjonalparkkomm​une


Stikkord A-Å | RSS | Facebook | Turistinfo​​​​

AAANormalvisningKontrastvisning Nettstedkart
Norske sider
Engelske sider

Engerdal Investeringsselskap As investerer i 3-visjon AS på Drevsjø

Av: Gerd Øverstad Galten | Publisert: 09.09.2020 14:33:28 | Emneord (los) Næring, forsiden
logo%203-visjon

​Engerdal Investeringsselskap AS investerer 2 Mkr. i 3-Visjon AS på Drevsjø i en rettet emisjon der aksjekapitalen ble utvidet fra 2Mkr. til 3Mkr. Investeringen gir Engerdal Investeringsselskap 33,3% eierskap. 

Engerdal Investeringsselskap kommer inn i styret i 3-Visjon med to representanter; Sofia Brustad-Johnsen og Terje Langfloen, og supplerer Jostein Takle (styreleder), John Tamnes og Jarle Mosshäll i styret.

Engerdal Investeringsselskap AS ble etablert 1. januar 2018, og har tidligere investert i Femundmat AS. Selskapets investeringsretningslinjer beskriver at investering i vekstbedrifter med potensiale for arbeidsplassutvikling er et bærende beslutningsgrunnlag. Daglig leder i Engerdal Investeringsselskap, Kommunedirektør Terje Vestad sier: «Etter at kommunens Næringsrådgivere hadde arbeidet med 3-Visjon i flere år, var tiden moden for å vurdere en vekstinvestering i bedriften. Det ble laget en investeringsavtale og en plan for utvikling av virksomheten, og styret i Investeringsselskapet vedtok investeringen i styremøte 14. mai i år. Vi er glade for å kunne bidra til videre utvikling av en meget spennende og tidsriktig bedrift i Engerdal.»

3-Visjon AS (se www.3-visjon.no) bygger hus uten bruk av plast eller andre syntetiske materialer, og fokuserer på miljø og beboerhelse i sin husteknologi. Deres grunnlegger og idéskaper Jarle Mosshäll sier at de omgjør «Verdens eldste tre til fremtidens miljøhus», og sier videre at «Etter tre år med tester og forskninger er det nå besvist at vårt nye byggsystem klarer alle tester og krav til bygg i nord-Europa.»

Bedriften, som har produksjonslokaler på Drevsjømoen Næringspark har på bakgrunn av investeringen økt fra 4 til 6 ansatte, og ser nå etter ytterligere vekst da responsen i markedet har vært svært positiv og gitt en god ordrereserve. I tillegg arbeider bedriften med et opplegg for å ta in lærlinger. Det er primært fritidshusmarkedet på svensk side av grensen, slik som Idre Himmelfjell, som har vært hovedmarked, men nå har også det norske markedet oppdaget fordelene med 3-Visjons miljøhus, så vel for fritids- som for primærboliger.

«3-Visjon står nå foran en spennende utvikling, med god ordrereserve, nytt styre og økende interesse i markedet», sier Næringsutvikler Jan Aage Røtnes i Engerdal Kommune, «vi skal fortsette, og til og med øke, vår arbeidsbistand til bedriften og bidra med så vel generell rådgiving som strukturert forretningsmodellering fremover.»

 

Kontakt for mer informasjon:

3-Visjon AS v/Louise Mosshäll, Daglig leder, telefon 418 41 249

3-Vsjon AS v/Jostein Takle, Styreleder, telefon 917 91 471

Engerdal Investeringsselskap AS v/ Terje Vestad, Daglig leder, telefon 958 05 099

 Mer informasjon

Sist oppdatert: 09.09.2020 14:38:32