3 fikk innvilget tilskudd i kommunestyremøte 24. oktober

Av: Gerd Øverstad Galten | Publisert: 01.03.2019 00:00:00 | Emneord (los) Politikk, forsiden
3 flotte hjorter på jordet

Relator AS, Hågen Bentzen​ og Fjellhjort AS fikk innvilget tilskudd i kommunestyrets møte 24. oktober.

Relator AS et tilskudd fra næringsfondet på inntil 14 000 kr, som tilsvarer 50 % av godkjente kostnader (28 000 kr til anskaffelse av teknisk utstyr, programvare for digital design og opplæring.

Hågen Bentzen innvilges et etableringstilskudd på kr 100.000,- fra jordbruksfondet.

Fjellhjort AS ble innvilget et tilskudd på kr 93.000,- fra jordbruksfondet til slakteri og foredlingsanlegg for hjortekjøtt m.m.,

Særutskrift for disse tre sakene finner du under mer informasjon til høyre.  I tillegg kan du høre debattene i kommunenstyret.

Vi ønsker de som fikk tilskudd lykke til.

Sist oppdatert: 30.10.2018 18:10:36