Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på

​​​​​​​​​​​​​​ Kommunevåpen Logo - Engerdal nasjonalpark Nasjonalparkkomm​une


Stikkord A-Å | RSS | Facebook | Turistinfo​​​​

AAANormalvisningKontrastvisning Nettstedkart
Norske sider
Engelske sider

Ordførers side

Lars%20Erik%20Hyllvang%20på%20fjelletJeg heter Lars Erik Hyllvang og er ordfører i Engerdal.
Jeg representerer Samlingslista, som er ei fellesliste med Senterpartiet, Venstre og uavhengige. Jeg var kommunestyrerepresentant i perioden 2007-11, før jeg ble valgt til ordfører høsten 2011 i et samarbeid med Høyre. Etter kommunevalget 2015 ble jeg gjenvalgt som ordfører i 4 år. Sjøl er jeg medlem av Senterpartiet og sitter i styret for Hedmark Senterparti.
Jeg er født i 1968 og er bosatt på Tømmervika i grenda Hylleråsen som ligger sør i kommunen. Jeg er oppvokst på småbruket Hyllvang som ligger like ved Tømmervika.
Etter videregående skolegang jobbet jeg i flere år (1987-95) med utviklings- og nødhjelp på Sri Lanka. Etter det ble det siviltjeneste og arbeid i forskjellige stillinger i Engerdal kommune, blant annet som saksbehandler på skolekontoret og daglig leder på Drevsjø statlige asylsøkermottak. I samme periode tok jeg utdanning som allmenlærer på Høgskolen i Hedmark, avdeling Elverum. Siden det har jeg vært rektor på Engerdal voksenopplæringssenter, rektor på Elgå skole, skolefaglig ansvarlig og enhetsleder oppvekst i Engerdal kommune, kun avbrutt av tre år som lærer på Rosenhof voksenopplæringssenter i Oslo kommune.
Jeg er preget av oppveksten med fiske, jakt og friluftsliv og prøver å bruke en del av fritiden til det. Jeg er også ofte å se på arrangementer i mangfoldet av kulturelle aktiviteter vi har her i Engerdal. Jeg liker også å lese og å reise.
Engerdal er en flott kommune å være ordfører i. Engerdølene er utadvendte, aktive, engasjerte folk som bidrar til bolyst og boglede i kommunen. Næringslivet vårt er bygd opp av iherdige, arbeidsomme mennesker. Bedriftene våre leverer gode produkter og resultater som vi er stolte av.
Jeg tar gjerne i mot innspill med mer.

Kontaktinformasjon ordfører:
E-post: lars.erik.hyllvang@engerdal.kommune.no
Mobil: 99 47 64 94
eller sentralbord: 62 45 96 00.

Kontaktinformasjon varaordfører:
Tor Erik Skramstad.
Epost: torskram@hotmail.com

Mobil: 97 08 66 10

Her vil du også finne nyttige dokumenter som ordfører skriver/sender ut, eller andre dokumenter som kan være av interesse for deg som leser.

Sist oppdatert: 07.09.2018 13:51:32