Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på
​​​​​​​​​​​​ Kommunevåpen Nasjonalparkkomm​une
Stikkord A-Å    |   RSS  |  Facebook  | Turistinfo​​​​
AAANormalvisningKontrastvisning Nettstedkart
Norske sider
Engelske sider
Nyheter
  • Siste

Nyheter

​​​Her er en oversikt over alle nyhetene i Engerdal kommune sortert på dato, med den nyeste øverst.

 Nyhetsarkiv

Fagdag om gjødsling og håndtering av husdyrgjødsel

​Fylkesmannen i Hedmark inviterer til fagdager om gjødsling på Rena, Åmot kommune, Rådhuset, kommunestyresalen. 05.04 og 28.04.2017.

Earth Hour 2017 - markeres lørdag 25. mars kl 20.30

​Lørdag 25. mars arrangeres Earth Hour 2017 over hele verden. Kl 20.30 denne kvelden oppfordres virksomheter og privatpersoner til å skru av lyset for klimaet i én time. Målet er å sette fokus på hvordan våre daglige handlinger påvirker klimaet, og hvor viktig det er at alle bidrar til et mer bærekraftig forbruk.

Organisering av Statsallmenningene

Engerdal kommune og Engerdal Fjellstyre har sendt felles brev til Statsallmenningsuvalget der det bes om at utvalget vurderer en løsning der alle ressursene på statsallmenningen forvaltes samlet av et lokalt forvaltningsorgan. Kommunen og Fjellstyret ber om at all inntekt og forvaltning, inklusiv skogsdrift og festeavgifter overføres til lokalt nivå.​

Informasjon vedrørende din trygghetsalarm!

OBS OBS:  Flytting av alarmsentralen som berører de med trygghetsalarm i Engerdal er flyttet fra i dag til i morgen tirsdag 28. mars fra kl 10.00 - 12.00.

Kurs i sykefraværsoppfølging

4. april 2017 fra kl. 17 - 21 inviterer Sør-Østerdal Næringshage i samarbeid med Agena Personal til kurs i sykefraværsoppfølging for ledere. Kurset er åpent for alle og arrangeres i Storgata 20, Elverum​

Konsulent 100% fast stilling

Vi har ledig 100% fast stilling som konsulent på fagområdet personal.  Søknadsfrist 20. april 2017.

Engerdal kommune gratulerer Hylleraas Centre

Under Engerdalsdagene 4. august 2017 åpner Engerdal kommune et kunstverk, laget av Peder Istad, i Baggroa til minne om Egil A. Hylleraas​. Derfor er det ekstra hyggelige å lese at hans arbeid med den moderne kvantefysikken, nå har fått sin renessanse ved at Hylleraas Centre ved Universitetet i Oslo er blitt tildelt 150 mill.

Engerdal er nr 87 på kommunebarometeret for 2016

Dette er en årlig rangering av alle kommuner, foretatt av Kommunal Rapport på basis av offentlig tilgjengelige data fra offisielle kilder. Første rangering ble publisert i 2010. Årets barometer er det sjuende i rekken, og inkluderer 126 ulike nøkkeltall innen 12 forskjellige kategorier.​

Miniraiden 2017

Lørdag 1. april arrangeres Miniraiden og samler størstedelen av ungene fra 0 år og til og med 10. klasse. Det er to løyper, en på om lag 300 meter for de yngste og en på om lag 3 kilometer for de største ungene.​

Høring: Bredbåndsutbygging i Engerdal kommune

​Engerdal kommune vurderer å søke Nkom om tilskudd til enkelte områder for bredbåndsutbygging. Innbyggere, bedrifter, hytteeiere, lag og foreninger og andre interesserte parter inviteres til å gi innspill til utbyggingsplanene innen høringsfristen den 20. april 2017.

Rektor - Engerdal barne- og ungdomsskole

Vi har ledig 100% fast stilling som rektor ved Engerdal barne- og ungdomsskole fra 01.08.2017.  Søknadsfrist 20. april 2017

Innbyggerundersøkelse bærekraftig reiseliv

Destinasjon Femund Engerdal jobber med å kvalifisere for Merket for Bærekraftig reisemål. I den anledning trenger vi DIN hjelp. Det er laget en undersøkelse med 9 spørsmål som vi trenger din hjelp til å svare på. Det vil ikke ta deg veldig lang tid å svare, og vi håper du kan hjelpe oss.​

Invitasjon til eldrefaglig konferanse med tema velferdsteknologi

Fredag 17. mars inviterer vi til konferanse med tema velferdsteknologi i Engerdal samfunnshus fra kl 10.00 - 15.30. Alle er hjertelig velkommen.

Ledige lærerstillinger Engerdal barne- og ungdomsskole

Et antall uspesifiserte stillinger for lærere vil bli ledig ved EBUS for skoleåret 2017/2018, med tilsetting fra 01.08.2017. Søknadsfrist 20.04.2017.

Nye rutiner for egenerklæringer og konsesjonsbehandling

​Kartverket innfører elektronisk tinglysing og det nye systemet blir satt i produksjon 18. april 2017.

Invitasjon til fagkveld - sau og lam

Du som er interessert i sau og lammeproduksjon inviteres til fagkveld med tema lammingsforberedelser, og parasittbehandling av sau og lam i Trysil tirsdag 21. mars kl 18.00.

Invitasjon til fagdag om drenering i Engerdal

​Onsdag 15.mars 2017 i kommunehuset Enger.
Vi starter kl. 11.00 og holder på til ca. 13:30.

Invitasjon til fagdag for storfekjøttprodusenter i Sør-Østerdal

​Tirsdag den 28. mars 2017, klokken 11.00 – 14.30.
Sted: Nortura sitt anlegg på Rudshøgda
Oppmøte ved Hovedinngangen

Siste mulighet for å delta i arbeidet med samfunnsdelplanen

​Vi har gjennomført ​6 arbeidsmøter rundt i kommunen vår og senest i Sømådal 7. mars med veldig godt oppmøte og god aldersspredning. Vi håper at det blir like godt oppmøte på de to siste møtene.

Vårens kursoversikt fra Kompetansenettverket for lokalmat Øst

Kompetansenettverket Lokalmat inviterer til en del spennende kurs denne våren.​

Vardfjelløpet søndag 26. mars

​Søndag den 26. mars arrangeres det tradisjonsrike turrennet Vardfjelløpet.

Tråante - jubileum i Elgå 2. - 4. juni 2017

​I 2017 er det 100 år siden samenes første landsmøte i Trondheim. Dette markeres med et stort jubileumsarrangement i Elgå 2-4 juni 2017.

Brukte frimerker som blir til gode tiltak for funksjonshemmede barn og unge

TUBFRIM har igjen gleden av å kunne dele ut kr 650.000,-til forebyggende og trivselsfremmende tiltak for funksjonsfriske og funksjonshemmede barn og unge, samt til bekjempelse av tuberkulose.

 

Arbeidsmøte på Drevsjø i forbindelse med samfunnsplan

I går kveld var det arbeidsmøte på Drevsjø hvor samfunnsdelen var tema.  Det var veldig mange som møtte opp og det kom opp mange gode ideer for å bidra til ei positiv utvikling framover

Solenergi i landbruket

​Regionrådet for Sør-Østerdal inviterer nå til et informasjonsseminar om sol-energi den 16. mars.

Nasjonale prøver i muntlig norsk for fremmedspråklige

Fra 16.12.16 gjelder nye krav til norskferdigheter for å kunne søke om permanent oppholdstillatelse. Det er nå krav om dokumentasjon på muntlige ferdigheter i norsk på minimum nivå A1, samt bestått prøve i samfunnskunnskap.

Bondekafé fredag 3. mars

Alle som er interessert i jordbruk, både bønder og andre, er velkommen til  bondekafé hos Turid og Ola Drevsjømoen, fredag 3. mars kl. 11.00​.

Har du deltatt?

​Vi er i gang med revidering av planverket vårt og i den anledning har vi nå arbeidsmøter rundt omkring i kommunen vår for å nå deg.  I går kveld var vi i Engerdal samfunnshus.

UKM i Engerdal 2017

Ungdomsrådet i Engerdal arrangerer UKM - lokalmønstring i Engerdalshallen lørdag 11. mars for alle ungdommer mellom 10 og 20 år. Arrangementet starter kl. 18.00.

Kampanje mot hodelus i uke 10

Folkehelseinstituttet oppfordrer alle landets skoler og barnehager til å delta på nasjonale, halvårlige kampanjer mot hodelus som arrangeres hvert år i uke 10 og 35.

Våre barnehager og skole skal delta i uke 10, helgen 11.-12. mars 2017.​

Sangens- og musikkens kulturkveld, lørdag 4. mars

​Velkommen til Fjellvang på Drevsjø, fredag 4. mars kl. 17.00.

Dette blir en ettermiddag/kveld med underholdning fra scenen, pause med kaffesalg og loddsalg, og en times dans for små og store.

Gratis påskeferie til fattige familier

​Tilbudet gjelder for familier med svak økonomi, med minst et barn i barneskolealder 6 til 13 år som er bosatt i: Akershus, Hedmark, Oppland, Oslo og Østfold.

Ferieoppholdene er gratis for gjestene og for hjelpeapparatet og vi legger vekt på spennende friluftsaktiviteter for hele familien. Ferien er et rusfritt arrangement.

Dugnadskonsert i Engerdal kirke

​Mandag 10. april kl 19.00 arrangeres det dugnadskonsert av og med lokale krefter  i Engerdal kirke der overskuddet skal gå til barnebasen på mottaket.

Bassenget på EBUS er stengt i dag!

På grunn av et uhell er dessverre bassenget stengt i kveld mandag 27.02 for bading.  Det vil være åpent igjen i morgen. Vi beklager.

Nytt avløpsanlegg på Femundsenden

​Byggherre Engerdal kommune innbyr med dette til konkurranse om kontrakt «Generalentreprise - Femundsenden avløpsanlegg - Bygg for slamavskiller».

Sju vil være IKT-lærling

​Sju gutter har lyst på læreplass i IKT-servicefag eller dataelektronikerfaget.

Invitasjon til skogkvinnesamling

​Kvinner i skogbruket ønskes velkommen til lunsj-til-lunsj samling for faglig og sosialt påfyll med skogbruk i fokus 1. - 2. april

Engerdal på gründertoppen i Hedmark!

Det er en veldig positiv trend i Engerdal og for 2016 er Engerdal på gründertoppen i Hedmark!

Datahjelpen 28. februar 2017

Tirsdag 28. februar blir det opplæring i bruk av nettbank i Enger. ​

Vil du være med å påvirke Engerdal kommunes framtid?

For å få mest mulig innspill fra alle innbyggere og potensielle innbyggere, arrangerer vi samlinger rundt i vår langstrakte kommune, og vi håper du finner en dato som passer nettopp deg, uavhengig av hvor samlingen er booket. Vi har fordelt det rundt i kommunen med tanke på å nå flest mulig. ​

Bassenget, Engerdalshallen og skolen holder stengt i vinterferien

​​Bassenget og Engerdalshallen blir i utgangspunktet stengt for utleie i vinterferien fra og med mandag 20. februar til og med fredag 24. februar 2017.

EBUS holder stengt i samme periode.

Bli med på utvikling av Elgå

27.feb kl.18:30 inviteres det til et møte i Elgå. På møte vil det bl.a. bli lagt fram ideer og skisser for bedre merking av nasjonalpark senteret og en eventuell innfallsport til Femundsmarka.
Vi ønsker innspill fra nettopp deg som bor eller har tilknytning til Elgå. ​

Feil med E-faktura fra Engerdal kommune

Vi har fakturert første termin med kommunale avgifter.  Dessverre har e-faktura-overføringen til bankene feilet. 

Åtte vil jobbe som miljøterapeut i barneboligen

​Fem menn og tre kvinner vil jobbe som miljøterapeut i barneboligen på Drevsjø.

 

11 vil jobbe som driftsoperatør for vann og avløp

Ti menn og en kvinne har søkt på den ledige stillingen som driftsoperatør innenfor vann og avløp.

Psykiatrisk sykepleier i Engerdal

Lene Cecilie Lillestu er tilsatt som psykiatrisk sykepleier i Engerdal kommune med kontor på Engerdal helsesenter. Tjenesten er åpen for alle som har behov for det, har taushetsplikt, og er gratis. ​

Engerdal helse og omsorgssenteret har markert samenes nasjonaldag

​I anledning samenes nasjonaldag har vi på sjukehjemmet heist flagg. Og som mat i dag ble samenes nasjonalrett: bidos og multekrem servert. Vi har hygget oss og Gratulerer med dagen!

Engerdal kommune har norges høyeste lønnede sykepleiere

For å sikre tilstrekkelig rekruttering, tilbyr  Engerdal kommune i Hedmark sykepleiere landets høyeste lønn.

Femundløpet 10.-11. februar 2017

I år vil også TV2 følge Femundløpet, og publikum fra hele verden vil kunne følge Femundløpet på flere plattformer. Det blir både sportssendinger og et eget Femundløpsmagasin. I tillegg til det sportslige arrangementet blir det innblikk i folkefesten med historier og opplevelser fra Fjellregionen.

Om Femundløpet
Femundløpet er et langdistanse sledehundeløp som går av stabelen hver vinter. Løpet starter i den historiske bergstaden Røros, som er på UNESCOs verdensarvliste. Hundespannene kjører gjennom åtte kommuner og det spektakulære landskapet i Sør-Trøndelag og Hedmark, før de returnerer til målgang i Røros.

 

 

 

 

 

 

Lahkoe Biejjinne!

I dag er det Samefolkets dag! Vi gratulerer med dagen! Vi er stolt av vår samiske identitet, kultur, språk og næring!​

Informasjon vedrørende fallviltgruppen i Engerdal kommune

​Grunnet dagens ulveproblematikk valgte de fleste i fallviltmannskapet å trekke seg. Dette medførte at kommunen måtte søke etter nye folk til å bistå fallviltgruppen. Søknadsfristen var 1. Februar, og kommunen fikk inn totalt en søknad.

Årets første bondekafè!

​Vi starter opp igjen med bondekafè fredag 3.februar kl.11.00. Som vanlig møtes vi hos Turid og Ola Drevsjømoen.
Kaffe og litt å bite i serveres fra kl.10.30
Tema for dagen blir kalvestell!

Kulturkafe 8. februar

Da er det endelig klart for Kulturkafe igjen….
Onsdag 8.februar blir det Eritreisk mat å få kjøpt på Frivilligsentralen fra kl.15.30 – 17.30.​

Det inviteres til gratis seminar om grovfor for fjellandbruket.


Seminaret er på Tynset kulturhus 16. februar 2017 fra kl 09:30 – 15:00.

Drevsjø 200 år

I anledning av at Drevsjø er 200 år inviteres det til martnan før martnan arrangement på Drevsjø 18. februar.​

Næringstreff med NHO Innlandet v/Åge Skinstad i Hylleråsen 30. januar

​Engerdal kommune i samarbeid med NHO Innlandet, Destinasjon Femund Engerdal og Sør-Østerdal Næringshage inviterer til næringstreff med tanke på FOKUS og dedikasjon: Sammenhengen mellom idrett og næringsliv

31. januar: Påmeldingsfrist for etablererkurs i Trysil

​31. januar starter vinterens etablererkurs i Trysil. Det går over seks kvelder i januar og februar.

Ulvesaken – fakkeltog i Oslo 30.01.2017

​Det blir fakkeltog i Oslo den 30.1.17. Kl. 19.00. Det vil gå busser fra hele Hedmark innover til aksjonen, også fra Engerdal. Bak aksjonen står en allianse av organisasjoner og kommuner i Hedmark, Oppland, Akershus og Østfold. Se lenger ned i denne e-posten for mer informasjon. Flott om dere er med og bidrar til mobilisering, slik at vi blir enda flere en de 2000 som var med i Oslo sist.

Vi er i gang med utarbeidelse med kommuneplan - samfunnsdelen og trenger din hjelp

​Engerdal kommune er i gang med utarbeidelsen av kommuneplanen –samfunnsdelen og planlegger ferdigstillelse høsten 2017. I den forbindelse inviterer vi alle –næringslivet, barn/ungdom, lag/foreninger og enkeltpersoner til å komme med ideer og innspill med hovedfokus på befolkningsutviklingen. Derfor har vi også valgt en arbeidstittel «Vekst med livskvalitet» fordi befolkningsutviklingen også skal ivareta folkehelseperspektivet.

Grendetreff med informasjon fra pleie, omsorg og helse

​På disse treffene vil det bli informasjon fra hjemmesykepleien, fysioterapeut, ergoterapeut, psykiatrisk sykepleier og frivilligsentralen.

 

Invitasjon kurs i kvalitetssikring i sykehjem og andre boformer

​Vi har fått spesialpsykolog Lise Næss fra senter for gerontologi til å komme til Engerdal og holde et kurs for kvalitetssikring i sykehjem og andre boformer med temaer:  Endring;  motivasjon og muligheter.

IMDI deler ut midler til integreringstiltak for beboere i asylmottak

​Frivillige organisasjoner kan få tilskudd til aktiviteter for beboere i asylmottak. Formålet med tilskuddsordningen er å utnytte ventetiden i asylmottaket best mulig og å forberede flyktninger til bosetting i kommunene. Aktivitetene skal bidra til at beboerne får en meningsfull hverdag og bedre muligheter for deltakelse i arbeid eller utdanning.

Nå kan du søke om midler til aktivitet for barn og unge i asylmottak

​Nå kan du søke om midler til aktivitetstilbud for barn og unge i asylmottak. I 2017 er det over 31 millioner kroner i potten. Søknadsfristen er 15. februar.

Ta en gratis energianalyse av din bolig i dag!

​Mange boligeiere synes forvaltning av bolig er komplisert. Energiportalen hjelper deg som boligeier å finne rette energitiltak til din bolig. Tjenesten er nå gratis for alle som bor i Engerdal.

Engerdal kommune har fått nytt sentralbord

Fra og meg i dag kl 08.00 starter vi opp med helt nytt sentralbord i Enger.  For å nå oss ringer du fremdeles 62459600.​

Datahjelpen starter opp igjen

​Tirsdag 17. januar  starter datahjelpen opp igjen.  Temaet denne gangen er digital post.  Datahjelpen er et samarbeid mellom Frivillingsentralen, pensjonistforeningen og biblioteket.

Kurs i varme arbeider - påmelding innen 12. januar!

​Forsikringsbransjen i Norge stiller krav om at alle som utfører arbeider hvor det benyttes åpen ild, oppvarming, sveise-, skjære, lodde- og/eller slipeutstyr, har sertifikat som dokumenterer at man har gjennomgått en godkjent opplæring i varme arbeider. I ordningen inngår det også et krav om re-sertifisering hvert femte år.

Fra 1. januar 2016 kom dette kravet også for landbrukskundene.

Bassenget har åpnet

​Bassenget ved Engerdal barne- og ungdomsskole åpner for bading denne uken.

Fra 2017 slipper du å søke om frikort for helsetjenester

​​Frikort for egenandelstak 2 er automatisert fra 1. januar 2017. Fra denne datoen slipper du å søke om frikort for helsetjenester. Det kommer automatisk i posten innen tre uker etter at egenandelstaket på 1.990 kroner er nådd.

Endringer blant fast ansatte i november og desember 2016

​Fire takket ja til fast stilling, en takket nei og fem sa opp sine faste stillinger i Engerdal kommune i november og desember 2016.

Engerdal kommune takker de som slutter for innsatsen, hilser nye medarbeidere velkommen og ønsker de som går over i annen stilling lykke til!

 

Kurs i redesign av klær

Har du lyst til å lære litt om redesign av klær?
 

Møteplan 2017

Her kan du se oversikten over møtene til formannskap, kommunestyre og utredningskomiteen i 2017​

Godt nyttår!

Vi ønsker våre lesere GODT NYTTÅR!​

Fallvilt i Engerdal kommune

​Engerdal kommune lyser ut 4-5 ledige stillinger som fallviltmannskap.
Søknadsfristen er 01.02.2017

Julehilsen fra Drevsjø barnehage

​Med disse bildene fra førjulstiden i Drevsjø barnehage ønsker vi alle en riktig god jul og et godt nyttår.

Kommunalt tilskudd til lag, foreninger og arrangemenger i 2017

​Det er mulig å søk  om støtte til lag, foreninger og arrangementer i 2017. Søknadsfrist 01.01.2017

Kjære sambygding - hilsen fra ordføreren

​Her kommer en hilsen til dere fra ordfører Lars Erik Hyllvang.

Tilskudd til vedlikehold av veier til bosettinger med lang helårsåpen privat vei i Engerdal kommune

​Det er nå muligheter for å søke om tilskudd til vedlikehold av veier til bosettinger med lang helårsåpen privat vei i Engerdal kommune. Søknadsfrist 1. februar 2017.

Mobil- og Bredbånd i Engerdal kommune

​Engerdal kommune intensiverer arbeidet med å få tilfredsstillende mobil – og bredbåndsdekning i kommunen. I den forbindelse har kommunen etablert et konstruktivt samarbeid med Trysil kommune og Hedmark fylkeskommune og sammen etablert en dialog mot ulike leverandører hvor kartlegging av investeringsanslag og teknologiske løsninger hører med.

Tilskudd til allmennyttige formål 2017 - søknadsfrist 1. februar

Tilskudd til allmennyttige formål 2017 skal gis til allmennyttige formål/fellesgoder som kommer næringsliv, fastboende og besøkende til gode.  Søknadsfrist 1. februar 2017.

Frivilligsentralen holder stengt fra 21. desember

Frivilligsentralen holder julestengt fra onsdag 21. desember og åpner igjen mandag 2. januar 2017.
 

Etablererkurs for Engerdøler tilbys i Trysil

​31. januar starter vinterens etablererkurs i Trysil. Det går over seks kvelder i januar og februar.

Jul hos FIAS 2016

Åpningstider på gjenvinningsstasjonene:

Pass deg for snø og is fra master

​Ikke går for nær tårn og master når du er ute i naturen om vinteren. For is og snø kan falle ned og skade deg.

Ledig stilling - prosjektkoordinator velferdsteknologi

​Regionrådet for Sør-Østerdal søker etter prosjektkoordinator i hel stilling​ i to år.

Søknadsfristen er 30. desember.

HMS-kurs for ledere - 11. januar 2017

​Arbeidsmiljølovens § 3-5 krever at alle virksomheters øverste leder skal kunne dokumentere opplæring i HMS arbeid. Plikten er personlig og kan ikke delegeres og gjennomgått opplæring skal kunne dokumenteres skriftlig.

Første mann til mølla - Invitasjon til Go'kalven kurs. "Ammekuvariant" - SVAR INNEN 14. DESEMBER

​Vil du være med å teste ut en ny utgave av Go'kalven? Kurset er en del av et pilotprosjekt for å utvikle denne tjenesten Go'kalven – ammeku og spesialisert kjøttproduksjon.

Tiltaksplan for jordbruket i Engerdal 2017-2020

​I kommunestyret 27. oktober ble tiltaksplan for jordbruket i Engerdal 2017 til 2020 vedtatt, en plan utarbeidet av utredningskomite.

Vær obs langs veiene!

​Nå er det mye hjortedyr på farten! Her er litt informasjon vedrørende fallvilt i Engerdal kommune.

Nytt gatelys i Sømådalen

Nå er et helt nytt og topp moderne gatelys på plass i Sømådalen!​

Byggeplasslederstudiet starter i januar

​Ta kontroll over byggeprosessen og bli med på byggeplasslederstudiet som starter tirsdag 17. januar 2017 på Campus Trysil.​

Språk-kafé - vi trenger deg som snakker norsk

​Voksenopplæringen og Frivilligsentralen ønsker å starte opp språk-kafé fra januar/februar 2017.

Vi ser for oss at denne blir mandager kl. 13.30-15.00

Forespørsel om interesse for drift av snøscooterløyper

​Kommunestyret vedtok den 27.10.2016 lokal forskrift om snøscooterløyper i Engerdal kommune. Forskriften åpner for etablering av ca. 205 km snøscooterløyper.

Julekonsert med Engerdal Hornmusikkforening søndag 4. desember

​Engerdal Hornmusikkforening inviterer til julekonsert i Engerdal kirke søndag 4. desember 2016, kl. 18:00.

Engerdal kommune protesterer mot nedleggelse av lensmannskontoret!

​HØRINGSUTTALELSE – LOKALISERINGSTRUKTUR I POLITIDISTRIKT INNLANDET

Engerdal kommune viser til stortingsvedtak i forbindelse med St.prp.nr. 61 (2014-2015) og Politimesteren i Innlandet sitt utkast til forslag til lokal struktur i Innlandet politidistrikt. Engerdal kommune protesterer mot den korte høringsfristen, hastverket rundt prosessen, manglende involvering og manglende risikovurdering av Engerdal i forslaget. Engerdal kommune mener at fjerning av lensmannskontor og tilstedeværende politi/lensmann vil påføre lokalsamfunnet større utrygghet som følge av mindre tilstedeværelse, lengre responstid og lengre reisetid. Engerdal kommune krever derfor at staten sørger for lokal forankring, et politi med lokal tilstedeværelse og lokalkunnskap som gir den tryggheten innbyggerne har krav på.

 

Samleinformasjon fra Engerdal Frivilligsentral

Her er informasjon angående turgruppa i Engerdal og datahjelpen.

Julekonsert med Engeren sanglag

​Engeren sanglag inviterer til julekonsert i Engerdal kirke fredag 16. desember.

Konserten starter kl. 19.30.

17. november var det igjen kulturkafe på Frivilligsentralen

​En gjeng med flinke damer hadde laget deilig arabisk mat til oss. Her var det mange retter og noe for enhver smak.

Lage Trangsrud blir ny rådmann i Engerdal kommune

​Et enstemmig kommunestyret vedtok i møte i går kveld å ansette Lage Trangsrud som ny rådmann i Engerdal kommune.

Bok-kveld på biblioteket

Biblioteket på Drevsjø arrangerer bok-kveld med Trysil-forlaget onsdag 23. november kl ​19.00.

  

Sist oppdatert: 08.03.2016 14:38:45
Dele innhold