Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på
​​​​​​​​​​​​ Kommunevåpen Nasjonalparkkomm​une
Stikkord A-Å    |   RSS  |  Facebook  | Turistinfo​​​​
AAANormalvisningKontrastvisning Nettstedkart
Norske sider
Engelske sider
Nyheter
  • Siste

Nyheter

​​​Her er en oversikt over alle nyhetene i Engerdal kommune sortert på dato, med den nyeste øverst.

 Nyhetsarkiv

NMSK-midler 2017

1. mai er søknadsfrist for tilskudd til Nærings- og miljøtiltak i skogbruket – NMSK-midler.​

Nye kurs fra kompetansenettverket Øst

​Kompetansenettverket Øst inviterer til nye spennende kurs i blant annet baking og nedskjæring av slakt.

70 på folkemøte om Vänerlaksen

​Nesten 70 tilhørere var benket i salen på folkemøte om prosjektet som skal få laksen tilbake i Femund-/Trysilvassdraget.

Ledig vikariat sjukepleier

​​​​
Innen enheten pleie og omsorg er det ledig i perioden umiddelbart – 01.09.2017,  50% vikariat som sykepleier. Søknadsfrist 05.05.2017

Svømmehallen er stengt for sesongen

​Ventilasjonsanlegget ved svømmehallen på Engerdal barne- og ungdomsskole er dessverre blitt i ustand.  Det er en forholdsvis stor jobb å få det i orden igjen så vi ser oss dessverre nødt til å stenge bassenget for sesongen.

Grønne uker i Sør-Østerdal

I perioden 20. april til 3. mai kjøres kampanjen «grønne uker» i Sør-Østerdal.
I disse dager får alle husstander i kommunene Engerdal, Stor-Elvdal, Åmot og Elverum vedlagte brosjyre i postkassen sin. ​

Drevsjørevyen presenterer - i Hytt og Pine...

​Fredag 28. april og lørdag 29. april er det muligheter for å få med seg Drevsjørevyen - I hytt og pine... en jubileumsrevy.

Nasjonale prøver i norsk for fremmedspråklige

​Norskprøven avholdes 2 ganger i året i den enkelte kommune. I Engerdal avholdes prøven 24. mai.

Kurs i varme arbeider 21. april

​Forsikringsbransjen i Norge stiller krav om at alle som utfører arbeider hvor det benyttes åpen ild, oppvarming, sveise-, skjære, lodde- og/eller slipeutstyr, har sertifikat som dokumenterer at man har gjennomgått en godkjent opplæring i varme arbeider. I ordningen inngår det også et krav om re-sertifisering hvert femte år.

Fra 1. januar 2016 kom dette kravet også for landbrukskundene.

Velkommen til anbudskurs 25.4.2017

​Engerdal kommune arrangerer i samarbeid med Abakus et kurs i anbudsskriving tirsdag 25.04. kl 09:30-13:30 i Engerdal kommunehus.
Kurset er gratis, men siden det blir bevertning må vi vite hvor mange som kommer. Påmeldingsfristen er kort: fredag 21.april.

Torsdag 6. april var det igjen kulturkafe på Frivilligsentralen

En gjeng med flinke damer og menn hadde laget deilig kurdisk mat til oss. Her var det mange retter og noe for enhver smak. ​

Påskehilsen til deg fra ordfører Lars Erik Hyllvang

​Vi er inne i en flott tid på året, våren er i anmarsj, snøen smelter rundt oss og sommeren venter. Det er ei fin tid for å tenke framtid og muligheter.

Pressemelding fra Statens vegvesen - påsketrafikk

Som alltid forventes det stor trafikk i og omkring Elverum i påsken. Spesielt knyttet til hjemreise. Statens vegvesen, politiet og Elverum kommune ønsker å legge til rette for god trafikkavvikling og trafikksikker ferdsel for flest mulig av de som må kjøre gjennom Elverum på veg hjem fra påskeferie. ​

Hyttefolket slurver med brannsikkerheten

​En undersøkelse foretatt av Norsk brannvernforening i samarbeid med Tryg i 2016, viser at rundt 8.000 hytter i Norge ikke har røykvarsler, og hele 15.000 hytter mangler slokkeutstyr.

PÅMINNELSE - Invitasjon til dialogmøte om beite og beitebruk

​Førstkommende fredag 7.april, holders et møte om beite og beitebruk i Enger fra kl.9 til ca.10:30.

Bassenget og Engerdalshallen påsken 2017

Svømmebassenget blir stengt for bruk i påsken f.o.m fredag 7 april t.o.m mandag 17 april. Bassenget vil være åpent igjen for offentlig bad og faste leietakere f.o.m tirsdag 18 april og ut april. ​

Laksemøte i Engerneset 19. april

​Onsdag 19. april kl 18 er Engerneset samfunnshus stedet for alle som er spente Trysilvassdragets framtid som lakseelv.

Åpningstider påsken 2017

Her er våre åpningstider for påsken 2017:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Anbud snøbrøyting 2017-2021

Engerdal kommunes avtaler når det gjelder snøbrøyting på våre kommunale veier, driftsenheter og parkeringsplasser går nå ut 1. juli. I den anledning er det nå lagt ut til åpen anbudskonkurranse for en ny driftsperiode på 4 år, fra 2017 til 2021.​

Skogfond og NMSK – midler 2017

​Skogfondet består av midler som skogeierne plikter å sette av ved alt salg av tømmer og biobrensel. Formålet med ordningen er å sikre finansiering av en bærekraftig forvaltning av skogressursene.

Nytt prosjekt skal få laksen tilbake til Femund-/Trysilvassdraget

​På sikt skal Femund-/Trysilvassdraget bli en av Skandinavias mest lakserike elver. Det er målet i prosjektet Två länder - en elv.

Kurs fra Kompetansenettverket for lokalmat Øst og Økologiprogrammet

Nofima inviterer til 3 spennende kurs i i mai og juni.​

Trimgruppe Engerdal

​Torsdag 6. april blir det ingen trim i Engerdal.

Ledig stilling Fagansvarlig koordinerende enhet og avlastningsbolig for barn

Innen Pleie og omsorg er det ledig for snarlig tiltredelse 100% stilling som fagansvarlig i koordinerende enhet og avlastningsbolig for barn.

Vi søker etter en person som kan være med på å videreutvikle miljøtjenesten og den koordinerende enhet i kommunen. Denne enheten skal blant annet ha det overordnede ansvaret med individuell plan, og for oppnevning, opplæring og veiledning av koordinatorer.

Vi vil at du skal søke elektronisk og søknadsfristen er 1. mai 2017.

Kulturkafe torsdag 6. april

​Torsdag 6. april er det igjen klart for kulturkafe! Da blir det kurdisk mat å få kjøpt på Frivilligsentralen fra kl. 15.30-17.30.

"Tilbake til livet"- foredrag for ungdommene i Engerdal

​Mandag 27.03 hadde ungdomsklubben, Drevsjø Sanitetsforening, psykiatrisk sykepleier og Frivilligsentralen leid inn Simen Almås til ungdomsklubben med sitt foredrag, Tilbake til livet.

Høring - forskrift om tildeling av langtidsopphold i sykehjem, kriterier og ventelister

Forskrift om tildeling av langtidsopphold i sykehjem, kriterier og ventelister legges ut til høring fram til 27. april 2017.

Fagdag om gjødsling og håndtering av husdyrgjødsel

​Fylkesmannen i Hedmark inviterer til fagdager om gjødsling på Rena, Åmot kommune, Rådhuset, kommunestyresalen. 05.04 og 28.04.2017.

Earth Hour 2017 - markeres lørdag 25. mars kl 20.30

​Lørdag 25. mars arrangeres Earth Hour 2017 over hele verden. Kl 20.30 denne kvelden oppfordres virksomheter og privatpersoner til å skru av lyset for klimaet i én time. Målet er å sette fokus på hvordan våre daglige handlinger påvirker klimaet, og hvor viktig det er at alle bidrar til et mer bærekraftig forbruk.

Organisering av Statsallmenningene

Engerdal kommune og Engerdal Fjellstyre har sendt felles brev til Statsallmenningsuvalget der det bes om at utvalget vurderer en løsning der alle ressursene på statsallmenningen forvaltes samlet av et lokalt forvaltningsorgan. Kommunen og Fjellstyret ber om at all inntekt og forvaltning, inklusiv skogsdrift og festeavgifter overføres til lokalt nivå.​

Informasjon vedrørende din trygghetsalarm!

OBS OBS:  Flytting av alarmsentralen som berører de med trygghetsalarm i Engerdal er flyttet fra i dag til i morgen tirsdag 28. mars fra kl 10.00 - 12.00.

Kurs i sykefraværsoppfølging

4. april 2017 fra kl. 17 - 21 inviterer Sør-Østerdal Næringshage i samarbeid med Agena Personal til kurs i sykefraværsoppfølging for ledere. Kurset er åpent for alle og arrangeres i Storgata 20, Elverum​

Engerdal kommune gratulerer Hylleraas Centre

Under Engerdalsdagene 4. august 2017 åpner Engerdal kommune et kunstverk, laget av Peder Istad, i Baggroa til minne om Egil A. Hylleraas​. Derfor er det ekstra hyggelige å lese at hans arbeid med den moderne kvantefysikken, nå har fått sin renessanse ved at Hylleraas Centre ved Universitetet i Oslo er blitt tildelt 150 mill.

Engerdal er nr 87 på kommunebarometeret for 2016

Dette er en årlig rangering av alle kommuner, foretatt av Kommunal Rapport på basis av offentlig tilgjengelige data fra offisielle kilder. Første rangering ble publisert i 2010. Årets barometer er det sjuende i rekken, og inkluderer 126 ulike nøkkeltall innen 12 forskjellige kategorier.​

Miniraiden 2017

Lørdag 1. april arrangeres Miniraiden og samler størstedelen av ungene fra 0 år og til og med 10. klasse. Det er to løyper, en på om lag 300 meter for de yngste og en på om lag 3 kilometer for de største ungene.​

Innbyggerundersøkelse bærekraftig reiseliv

Destinasjon Femund Engerdal jobber med å kvalifisere for Merket for Bærekraftig reisemål. I den anledning trenger vi DIN hjelp. Det er laget en undersøkelse med 9 spørsmål som vi trenger din hjelp til å svare på. Det vil ikke ta deg veldig lang tid å svare, og vi håper du kan hjelpe oss.​

Invitasjon til eldrefaglig konferanse med tema velferdsteknologi

Fredag 17. mars inviterer vi til konferanse med tema velferdsteknologi i Engerdal samfunnshus fra kl 10.00 - 15.30. Alle er hjertelig velkommen.

Nye rutiner for egenerklæringer og konsesjonsbehandling

​Kartverket innfører elektronisk tinglysing og det nye systemet blir satt i produksjon 18. april 2017.

Invitasjon til fagkveld - sau og lam

Du som er interessert i sau og lammeproduksjon inviteres til fagkveld med tema lammingsforberedelser, og parasittbehandling av sau og lam i Trysil tirsdag 21. mars kl 18.00.

Invitasjon til fagdag om drenering i Engerdal

​Onsdag 15.mars 2017 i kommunehuset Enger.
Vi starter kl. 11.00 og holder på til ca. 13:30.

Invitasjon til fagdag for storfekjøttprodusenter i Sør-Østerdal

​Tirsdag den 28. mars 2017, klokken 11.00 – 14.30.
Sted: Nortura sitt anlegg på Rudshøgda
Oppmøte ved Hovedinngangen

Siste mulighet for å delta i arbeidet med samfunnsdelplanen

​Vi har gjennomført ​6 arbeidsmøter rundt i kommunen vår og senest i Sømådal 7. mars med veldig godt oppmøte og god aldersspredning. Vi håper at det blir like godt oppmøte på de to siste møtene.

Vårens kursoversikt fra Kompetansenettverket for lokalmat Øst

Kompetansenettverket Lokalmat inviterer til en del spennende kurs denne våren.​

Vardfjelløpet søndag 26. mars

​Søndag den 26. mars arrangeres det tradisjonsrike turrennet Vardfjelløpet.

Tråante - jubileum i Elgå 2. - 4. juni 2017

​I 2017 er det 100 år siden samenes første landsmøte i Trondheim. Dette markeres med et stort jubileumsarrangement i Elgå 2-4 juni 2017.

Brukte frimerker som blir til gode tiltak for funksjonshemmede barn og unge

TUBFRIM har igjen gleden av å kunne dele ut kr 650.000,-til forebyggende og trivselsfremmende tiltak for funksjonsfriske og funksjonshemmede barn og unge, samt til bekjempelse av tuberkulose.

 

Arbeidsmøte på Drevsjø i forbindelse med samfunnsplan

I går kveld var det arbeidsmøte på Drevsjø hvor samfunnsdelen var tema.  Det var veldig mange som møtte opp og det kom opp mange gode ideer for å bidra til ei positiv utvikling framover

Solenergi i landbruket

​Regionrådet for Sør-Østerdal inviterer nå til et informasjonsseminar om sol-energi den 16. mars.

Nasjonale prøver i muntlig norsk for fremmedspråklige

Fra 16.12.16 gjelder nye krav til norskferdigheter for å kunne søke om permanent oppholdstillatelse. Det er nå krav om dokumentasjon på muntlige ferdigheter i norsk på minimum nivå A1, samt bestått prøve i samfunnskunnskap.

Bondekafé fredag 3. mars

Alle som er interessert i jordbruk, både bønder og andre, er velkommen til  bondekafé hos Turid og Ola Drevsjømoen, fredag 3. mars kl. 11.00​.

Har du deltatt?

​Vi er i gang med revidering av planverket vårt og i den anledning har vi nå arbeidsmøter rundt omkring i kommunen vår for å nå deg.  I går kveld var vi i Engerdal samfunnshus.

UKM i Engerdal 2017

Ungdomsrådet i Engerdal arrangerer UKM - lokalmønstring i Engerdalshallen lørdag 11. mars for alle ungdommer mellom 10 og 20 år. Arrangementet starter kl. 18.00.

Kampanje mot hodelus i uke 10

Folkehelseinstituttet oppfordrer alle landets skoler og barnehager til å delta på nasjonale, halvårlige kampanjer mot hodelus som arrangeres hvert år i uke 10 og 35.

Våre barnehager og skole skal delta i uke 10, helgen 11.-12. mars 2017.​

Sangens- og musikkens kulturkveld, lørdag 4. mars

​Velkommen til Fjellvang på Drevsjø, fredag 4. mars kl. 17.00.

Dette blir en ettermiddag/kveld med underholdning fra scenen, pause med kaffesalg og loddsalg, og en times dans for små og store.

Gratis påskeferie til fattige familier

​Tilbudet gjelder for familier med svak økonomi, med minst et barn i barneskolealder 6 til 13 år som er bosatt i: Akershus, Hedmark, Oppland, Oslo og Østfold.

Ferieoppholdene er gratis for gjestene og for hjelpeapparatet og vi legger vekt på spennende friluftsaktiviteter for hele familien. Ferien er et rusfritt arrangement.

Dugnadskonsert i Engerdal kirke

​Mandag 10. april kl 19.00 arrangeres det dugnadskonsert av og med lokale krefter  i Engerdal kirke der overskuddet skal gå til barnebasen på mottaket.

Bassenget på EBUS er stengt i dag!

På grunn av et uhell er dessverre bassenget stengt i kveld mandag 27.02 for bading.  Det vil være åpent igjen i morgen. Vi beklager.

Nytt avløpsanlegg på Femundsenden

​Byggherre Engerdal kommune innbyr med dette til konkurranse om kontrakt «Generalentreprise - Femundsenden avløpsanlegg - Bygg for slamavskiller».

Sju vil være IKT-lærling

​Sju gutter har lyst på læreplass i IKT-servicefag eller dataelektronikerfaget.

Invitasjon til skogkvinnesamling

​Kvinner i skogbruket ønskes velkommen til lunsj-til-lunsj samling for faglig og sosialt påfyll med skogbruk i fokus 1. - 2. april

Engerdal på gründertoppen i Hedmark!

Det er en veldig positiv trend i Engerdal og for 2016 er Engerdal på gründertoppen i Hedmark!

Datahjelpen 28. februar 2017

Tirsdag 28. februar blir det opplæring i bruk av nettbank i Enger. ​

Vil du være med å påvirke Engerdal kommunes framtid?

For å få mest mulig innspill fra alle innbyggere og potensielle innbyggere, arrangerer vi samlinger rundt i vår langstrakte kommune, og vi håper du finner en dato som passer nettopp deg, uavhengig av hvor samlingen er booket. Vi har fordelt det rundt i kommunen med tanke på å nå flest mulig. ​

Bassenget, Engerdalshallen og skolen holder stengt i vinterferien

​​Bassenget og Engerdalshallen blir i utgangspunktet stengt for utleie i vinterferien fra og med mandag 20. februar til og med fredag 24. februar 2017.

EBUS holder stengt i samme periode.

Bli med på utvikling av Elgå

27.feb kl.18:30 inviteres det til et møte i Elgå. På møte vil det bl.a. bli lagt fram ideer og skisser for bedre merking av nasjonalpark senteret og en eventuell innfallsport til Femundsmarka.
Vi ønsker innspill fra nettopp deg som bor eller har tilknytning til Elgå. ​

Feil med E-faktura fra Engerdal kommune

Vi har fakturert første termin med kommunale avgifter.  Dessverre har e-faktura-overføringen til bankene feilet. 

Åtte vil jobbe som miljøterapeut i barneboligen

​Fem menn og tre kvinner vil jobbe som miljøterapeut i barneboligen på Drevsjø.

 

11 vil jobbe som driftsoperatør for vann og avløp

Ti menn og en kvinne har søkt på den ledige stillingen som driftsoperatør innenfor vann og avløp.

Psykiatrisk sykepleier i Engerdal

Lene Cecilie Lillestu er tilsatt som psykiatrisk sykepleier i Engerdal kommune med kontor på Engerdal helsesenter. Tjenesten er åpen for alle som har behov for det, har taushetsplikt, og er gratis. ​

Engerdal helse og omsorgssenteret har markert samenes nasjonaldag

​I anledning samenes nasjonaldag har vi på sjukehjemmet heist flagg. Og som mat i dag ble samenes nasjonalrett: bidos og multekrem servert. Vi har hygget oss og Gratulerer med dagen!

Engerdal kommune har norges høyeste lønnede sykepleiere

For å sikre tilstrekkelig rekruttering, tilbyr  Engerdal kommune i Hedmark sykepleiere landets høyeste lønn.

Femundløpet 10.-11. februar 2017

I år vil også TV2 følge Femundløpet, og publikum fra hele verden vil kunne følge Femundløpet på flere plattformer. Det blir både sportssendinger og et eget Femundløpsmagasin. I tillegg til det sportslige arrangementet blir det innblikk i folkefesten med historier og opplevelser fra Fjellregionen.

Om Femundløpet
Femundløpet er et langdistanse sledehundeløp som går av stabelen hver vinter. Løpet starter i den historiske bergstaden Røros, som er på UNESCOs verdensarvliste. Hundespannene kjører gjennom åtte kommuner og det spektakulære landskapet i Sør-Trøndelag og Hedmark, før de returnerer til målgang i Røros.

 

 

 

 

 

 

Lahkoe Biejjinne!

I dag er det Samefolkets dag! Vi gratulerer med dagen! Vi er stolt av vår samiske identitet, kultur, språk og næring!​

Informasjon vedrørende fallviltgruppen i Engerdal kommune

​Grunnet dagens ulveproblematikk valgte de fleste i fallviltmannskapet å trekke seg. Dette medførte at kommunen måtte søke etter nye folk til å bistå fallviltgruppen. Søknadsfristen var 1. Februar, og kommunen fikk inn totalt en søknad.

Årets første bondekafè!

​Vi starter opp igjen med bondekafè fredag 3.februar kl.11.00. Som vanlig møtes vi hos Turid og Ola Drevsjømoen.
Kaffe og litt å bite i serveres fra kl.10.30
Tema for dagen blir kalvestell!

Kulturkafe 8. februar

Da er det endelig klart for Kulturkafe igjen….
Onsdag 8.februar blir det Eritreisk mat å få kjøpt på Frivilligsentralen fra kl.15.30 – 17.30.​

Det inviteres til gratis seminar om grovfor for fjellandbruket.


Seminaret er på Tynset kulturhus 16. februar 2017 fra kl 09:30 – 15:00.

Drevsjø 200 år

I anledning av at Drevsjø er 200 år inviteres det til martnan før martnan arrangement på Drevsjø 18. februar.​

Næringstreff med NHO Innlandet v/Åge Skinstad i Hylleråsen 30. januar

​Engerdal kommune i samarbeid med NHO Innlandet, Destinasjon Femund Engerdal og Sør-Østerdal Næringshage inviterer til næringstreff med tanke på FOKUS og dedikasjon: Sammenhengen mellom idrett og næringsliv

31. januar: Påmeldingsfrist for etablererkurs i Trysil

​31. januar starter vinterens etablererkurs i Trysil. Det går over seks kvelder i januar og februar.

Ulvesaken – fakkeltog i Oslo 30.01.2017

​Det blir fakkeltog i Oslo den 30.1.17. Kl. 19.00. Det vil gå busser fra hele Hedmark innover til aksjonen, også fra Engerdal. Bak aksjonen står en allianse av organisasjoner og kommuner i Hedmark, Oppland, Akershus og Østfold. Se lenger ned i denne e-posten for mer informasjon. Flott om dere er med og bidrar til mobilisering, slik at vi blir enda flere en de 2000 som var med i Oslo sist.

Vi er i gang med utarbeidelse med kommuneplan - samfunnsdelen og trenger din hjelp

​Engerdal kommune er i gang med utarbeidelsen av kommuneplanen –samfunnsdelen og planlegger ferdigstillelse høsten 2017. I den forbindelse inviterer vi alle –næringslivet, barn/ungdom, lag/foreninger og enkeltpersoner til å komme med ideer og innspill med hovedfokus på befolkningsutviklingen. Derfor har vi også valgt en arbeidstittel «Vekst med livskvalitet» fordi befolkningsutviklingen også skal ivareta folkehelseperspektivet.

Grendetreff med informasjon fra pleie, omsorg og helse

​På disse treffene vil det bli informasjon fra hjemmesykepleien, fysioterapeut, ergoterapeut, psykiatrisk sykepleier og frivilligsentralen.

 

Invitasjon kurs i kvalitetssikring i sykehjem og andre boformer

​Vi har fått spesialpsykolog Lise Næss fra senter for gerontologi til å komme til Engerdal og holde et kurs for kvalitetssikring i sykehjem og andre boformer med temaer:  Endring;  motivasjon og muligheter.

IMDI deler ut midler til integreringstiltak for beboere i asylmottak

​Frivillige organisasjoner kan få tilskudd til aktiviteter for beboere i asylmottak. Formålet med tilskuddsordningen er å utnytte ventetiden i asylmottaket best mulig og å forberede flyktninger til bosetting i kommunene. Aktivitetene skal bidra til at beboerne får en meningsfull hverdag og bedre muligheter for deltakelse i arbeid eller utdanning.

Nå kan du søke om midler til aktivitet for barn og unge i asylmottak

​Nå kan du søke om midler til aktivitetstilbud for barn og unge i asylmottak. I 2017 er det over 31 millioner kroner i potten. Søknadsfristen er 15. februar.

Ta en gratis energianalyse av din bolig i dag!

​Mange boligeiere synes forvaltning av bolig er komplisert. Energiportalen hjelper deg som boligeier å finne rette energitiltak til din bolig. Tjenesten er nå gratis for alle som bor i Engerdal.

Engerdal kommune har fått nytt sentralbord

Fra og meg i dag kl 08.00 starter vi opp med helt nytt sentralbord i Enger.  For å nå oss ringer du fremdeles 62459600.​

Kurs i varme arbeider - påmelding innen 12. januar!

​Forsikringsbransjen i Norge stiller krav om at alle som utfører arbeider hvor det benyttes åpen ild, oppvarming, sveise-, skjære, lodde- og/eller slipeutstyr, har sertifikat som dokumenterer at man har gjennomgått en godkjent opplæring i varme arbeider. I ordningen inngår det også et krav om re-sertifisering hvert femte år.

Fra 1. januar 2016 kom dette kravet også for landbrukskundene.

Bassenget har åpnet

​Bassenget ved Engerdal barne- og ungdomsskole åpner for bading denne uken.

Fra 2017 slipper du å søke om frikort for helsetjenester

​​Frikort for egenandelstak 2 er automatisert fra 1. januar 2017. Fra denne datoen slipper du å søke om frikort for helsetjenester. Det kommer automatisk i posten innen tre uker etter at egenandelstaket på 1.990 kroner er nådd.

Endringer blant fast ansatte i november og desember 2016

​Fire takket ja til fast stilling, en takket nei og fem sa opp sine faste stillinger i Engerdal kommune i november og desember 2016.

Engerdal kommune takker de som slutter for innsatsen, hilser nye medarbeidere velkommen og ønsker de som går over i annen stilling lykke til!

 

Kurs i redesign av klær

Har du lyst til å lære litt om redesign av klær?
 

Møteplan 2017

Her kan du se oversikten over møtene til formannskap, kommunestyre og utredningskomiteen i 2017​

Godt nyttår!

Vi ønsker våre lesere GODT NYTTÅR!​

Fallvilt i Engerdal kommune

​Engerdal kommune lyser ut 4-5 ledige stillinger som fallviltmannskap.
Søknadsfristen er 01.02.2017

Julehilsen fra Drevsjø barnehage

​Med disse bildene fra førjulstiden i Drevsjø barnehage ønsker vi alle en riktig god jul og et godt nyttår.

Kommunalt tilskudd til lag, foreninger og arrangemenger i 2017

​Det er mulig å søk  om støtte til lag, foreninger og arrangementer i 2017. Søknadsfrist 01.01.2017

Kjære sambygding - hilsen fra ordføreren

​Her kommer en hilsen til dere fra ordfører Lars Erik Hyllvang.

Tilskudd til vedlikehold av veier til bosettinger med lang helårsåpen privat vei i Engerdal kommune

​Det er nå muligheter for å søke om tilskudd til vedlikehold av veier til bosettinger med lang helårsåpen privat vei i Engerdal kommune. Søknadsfrist 1. februar 2017.

  

Sist oppdatert: 21.04.2017 12:36:45
Dele innhold