Tittel: Vi trenger bilder til samfunnsdelplanen
Url: http://www.engerdal.kommune.no/nyheter/Sider/Vi-trenger-bilder-til-samfunnsdelplanen.aspx
Vi trenger bilder til samfunnsdelplanen

Vi trenger bilder til samfunnsdelplanen

nærbilde av et kamera

Vi er nå i sluttfasen av arbeidet med samfunnsplanen og trenger hjelp til å få tak i flere gode bilder til bruk i planen.  Beste bilde som skal brukes på forsiden vil bli honorert med kr 500,-. Øvrige bilder krediteres kun med hvem som er fotograf.

Aktuelle tema:

• Befolkning, Nærmiljø, Verdiskaping, Natur- og kulturarv, Folkehelse

Noen stikkord/tips til hva bildene kan inneholde:

• Hverdagsliv
  • Aktivitet
  • Samfunn
  • Trivsel
  • Inkludering
  • Oppvekst
  • Næringsliv
  • Identitet
  • Reiseliv
  • Kulturlandskap/miljø
  • Natur
  • Nærmiljø og bolig
  • Familie
  • Utdanning og arbeid
  • Kultur og fritid
  • Helse, omsorgs- og sosialtjenester
  • Helse og livskvalitet

Samfunnsplanen vil bli offentliggjort/publisert på kommunens hjemmeside og kan bli trykket/distribuert. Det er derfor viktig at det tas hensyn til personvern:

• Når en eller flere bestemte personer er hovedmotiv skal disse samtykke til offentlig bruk
  • Situasjonsbilder kan offentliggjøres uten samtykke fra de avbildede så lenge bildene er harmløse og ikke på noen måte er krenkende for de som er avbildet
    • Situasjonsbilder kan defineres som bilder der selve situasjonen eller aktiviteten er det egentlige motivet i bildet
    • Akkurat hvem som er med på bildet er da mindre viktig enn hovedinnholdet i bildet, f.eks. konserter, idrettsarrangementer eller andre hendelser som har allmenn interesse
  • Foresatte skal samtykke i bruk av bilder med barn

Bildene sendes til kiax@engerdal.kommune.no innen mandag 13. november kl. 12:00. Max 3 bilder pr. mail, send heller flere mailer eller kom innom kommunehuset med en minnebrikke vi kan laste ned fra.

Legg gjerne til tekst om hvor bildene er tatt/hvem som er avbildet.  Hvis ikke annet er oppgitt vil avsender bli kreditert som fotograf.

BILDET SOM BLIR VALGT TIL FORSIDEBILDE PREMIERES MED KR 500,-

Innsendte bilder vil ikke bli offentliggjort uten at nærmere avtale er inngått.

FORMAT:

Helst høyoppløst jpg i full størrelse. Pass på at de ikke komprimeres ved sending fra f.eks. telefon, kan også skje når man sender vedlegg fra PC.

Har du bilder i tiff sendes de som de er.

Sist oppdatert: 10.11.2017 11:55:45
Dele innhold