​​​​​​​​​​​​ Kommunevåpen Nasjonalparkkomm​une
Stikkord A-Å    |   RSS  |  Facebook  | Turistinfo​​​​

Velkommen til Rusforum Østerdalen i Engerdal 01. Desember 2017

veltet glass

​Sted: Engerdal samfunnshus, adresse: Engerdalsveien 1809, 2440 Engerdal (Ligger ved Statoilstasjonen i Engerdal sentrum).
Vi starter dagen kl.9.30 og avslutter klokken 14.

Kaffe og kringle fra klokken 9.30, programmet starter klokken 10.

Program for dagen:

- Dialogbasert foredrag med Julie Winge

«Skuespiller, forfatter og alenemor Julie Winge, har sin edruskapsdato 21. oktober 2013. Hun har nettopp gitt ut boken FYLLIK og holder et levende, interaktivt foredrag om det å være rusavhengig. Hun tar dere med bak gardinen og løfter tabuet ut i dagslys. Julie går for et deltagende forum og spørsmålene fra publikum/deltagere er en viktig del av temaet rus, derfor svarer Julie villig når de dukker opp. Etter like mange år på scenen som i flasken, har Julie en god, underholdene formidlingsevne og sørger for at jakken sitter løst. CV'en inneholder et 30 år lang kjærlighetsforhold til alkoholen, angsten det medfører og de pårørende som har gått med i dragsuget. Hva skal de som er berørt gjøre? De fleste mennesker er berørt og ofte naive når det kommer til den rusavhengige – eller kanskje ikke naive, men fylt av håp om bedre tider. Ikke så rart, fordi den rusavhengige er fylt av det samme håpet.»

- Informasjon fra KoRus

Det vil bli servert enkel lunsj i løpet av dagen.

Påmelding til Lene Cecilie Lillestu på e-post: lcl@engerdal.kommune.no
innen 24.11.2017.