​​​​​​​​​​​​ Kommunevåpen Nasjonalparkkomm​une
Stikkord A-Å    |   RSS  |  Facebook  | Turistinfo​​​​

Stolpejakt i Drevsjøområdet 2017 starter 1. juli

naturfoto med skilt stolpejakt

​Fra 1. juli  er det mulig å være med på stolpejakt i Drevsjøområdet. Det er i alt satt ut 50 stolper.

Stolpejakten går ut på å finne 50 stolper plassert på

Drevsjø ved hjelp av kart. Hver stolpe er påtrykt en bokstavkode og en QR-kode. Stolpene kan registreres på tre måter:

1. Manuelt med levering postkasse hos Frivilligsentralen: Kartet brukes for å finne fram, og brosjyren til å notere kode. Leveres i postkassen til  Frivilligsentralen

2. Manuelt med registrering hos www.stolpejakten.no. Ta med kodene hjem og gå inn på www.stolpejakten.no og legg inn kodene på din side.

3. Digitalt ved bruk av APP: Laste ned en applikasjon på mobilen, med denne scannes QR-koden som hver stolpe er utstyrt med. Ved å bruke Stolpejakten-appen vil registrerte stolper synkroniseres med hjemmesiden Synkronisering kan også gjøres manuelt fra appen. Så enkelt!

Stolpene er gradert etter farge. Fra svært enkel å finne til middels.  Dette er et lavterskel tilbud.

Brosjyrene skal bli delt ut til de fleste husstander i kommunen.  Til alle dere andre som ønsker å være med på Stolpejakten er det lagt ut brosjyrer hos Destinasjon Femund Engerdal, Joker Drevsjø, Cirkel K Engerdal, Coop Marked Engerdal og i kommunehuset Enger. Trenger du brosjyre utenom åpningstiden hos disse, finnes det en kasse utenfor Frivilligsentralen ( Futveien 9 ) som du kan hente brosjyre.

Lykke til med Stolpejakten!! J

Arr: Drevsjø 200 år

Vi har mottatt midler for å gjennomføre stolpejakt fra Hedmark Fylkeskommune og Gjensidigestiftelsen.

Sist oppdatert: 30.06.2017 14:44:15
Dele innhold