​​​​​​​​​​​​ Kommunevåpen Nasjonalparkkomm​une
Stikkord A-Å    |   RSS  |  Facebook  | Turistinfo​​​​

Sandbøtter (strøsand for å unngå holke) – til nye og gamle som ønsker seg dette tilbudet

dame som holder en gul bøtte med sand

Dersom du er over 70 år og har hatt eller ønsker deg sandbøtte, som en trygghetshilsen fra oss i Drevsjø Sanitetsforening er det bare å ta kontakt. I år deles bøttene ut i et samarbeid med pensjonistforeningen.​

Når sesongen er over og bøtta tom, legg en lapp med navnet ditt i bøtta, slik at vi vet hvem som har returnert den og du vil motta ny sand til neste vinter. Bøttene leveres tilbake ved Kløverstua på Drevsjø.
De som har hatt bøtter og disse er returnert med navn i, vil få utlevert igjen som tidligere.
Skulle du ikke ønske å benytte deg mer av dette tilbudet lever bøtta tilbake med lapp i med navn og at den ikke ønskes i retur.

For mer info og bestilling ta kontakt med:
Olav Sande tlf. 624 58 051 - 95 97 41 00 (Søndre del av kommunen f.o.m. Engerdalssetra)
Aase Sundet tlf. 624 59 763 - 90 12 08 16 (Vestover i kommunen og Sømådalen)
Oddny Nordli tlf. 915 55 295 (Drevsjøområdet og Elgå)

Er det bøtter som ikke er i bruk lenger (ved flytting/bortgang) ber vi om at også disse bøttene leveres tilbake av pårørende.

Sist oppdatert: 03.10.2017 13:35:40
Dele innhold