​​​​​​​​​​​​ Kommunevåpen Nasjonalparkkomm​une

Av: Lene Stensaas Rismyhr | Emneord (los) forsiden, nyhet
Fellesbilde%20med%20ordfører%20i%20front

Torsdag 27. august var det offisiell åpning av Frivilligsentralen i Engerdal.​

Det ble en vellykket offisiell åpning av Frivilligsentralen og nærmere 50 personer hadde tatt turen for anledningen.

Varaordfører Gunveig Eggen startet kvelden med å si noen ord om vedtaket som ble gjort om å opprette en frivilligsentral i Engerdal. Hun avrundet med å erklære frivilligsentralen for offisielt åpnet.

Gudrun

Gudrun Bakken er en engasjert dame fra Tynset Frivilligsentral, hun snakket litt generelt om hva en frivilligsentral er og hvilke aktiviteter de hadde på Tynset.

Lillian.jpg

Lillian snakket litt om hvilke tanker hun har gjort seg om en frivilligsentral i Engerdal, hvilke aktiviteter som alt er i gang og litt om veien videre. Det planlegges blant annet sjakkurs, datahjelp for eldre og kurs i redesign av klær. Og vi er godt i gang med Tirsdagstreff, Trim-/turgruppe og bygdetreff i Sømådal.

Overrekkelse av blomster fra nettverksgruppa.jpg

Nettverksgruppen for frivilligsentraler i Østerdalen overrakte gave og blomster i anledning av åpningen. Nå har alle kommuner i Hedmark frivilligsentral!

Nora.jpgSilje.jpg

Kvelden ble vakkert avrundet med spill fra kulturskoleelevene Nora Hattrem og Silje Granli Kvam.

Sist oppdatert: 01.09.2015 14:49:05
Dele innhold