​​​​​​​​​​​​ Kommunevåpen Nasjonalparkkomm​une

Av: Lene Stensaas Rismyhr | Emneord (los) forsiden
Militærøvelse

​Foto: Forsvaret

I uke 37 vil Forsvaret gjennomføre en enkel øvelse med 10-15 personer som skal gå og bevege seg i terrenget. Øvelsen foregår i Trysil og Engerdal kommune, og disse personene vil bevege seg over et stort område.

​I tillegg vil det være et mindre antall sivile og militære hjulkjøretøy som vil forholde seg til vei. Det vil kunne nyttes løsammunisjon i svært begrensede mengder på dag og natt tid i tilknytning til vei i perioden. I grovt sett gjelder dette rv. 26 Jordet nordover til Drevsjø, samt fv. 581 nord mot Elvdal, med de umiddelbare veiene i tilknytning til rv. 26 og fv. 581.

Berørte grunneiere med spesifikke områder som ikke bør passeres eller berøres i perioden 11.-15. september, bes om å ta direkte kontakt med oppgitt kontaktperson.

Vi er klar over, og vil hensyn ta, småviltsesongen som går fra 10. september og utover.

For spørsmål eller varsling kontakt oss på:

OPSTØ ØG
Eivind Baardseth