​​​​​​​​​​​​ Kommunevåpen Nasjonalparkkomm​une

portrett

​Nils Erik Haagenrud

foto: Grete Myrvold Rydje, Trysil kommune

Vi i Midt-Hedmark Brann og redningsvesen trenger ny brannsjef når Nils Erik Haagenrud slutter 1. februar 2018. Søknadsfristen er 15. desember.​

​​Tar du utfordringen som brannsjef i ett av Norges ledende brann- og redningsvesen? spør Head4More som Midt-Hedmark brann- og redningsvesen IKS (MHBR) har engasjert i rekrutteringsprosessen.

Vi søker etter en tydelig og trygg toppleder som vil være med å videreutvikle MHBR som et av de ledende brannvesen i Norge og sikre tryggheten til innbyggerne i vår region, heter det i utlysningsteksten, og videre: Vi ser etter en handlekraftig leder som vinner tillit og evner å påvirke ansatte og eiere. Vi søker en leder som kan kombinere strategisk arbeid med operativ handling. Den nye brannsjefen må kunne videreutvikle et stort faglig og politisk nettverk regionalt og nasjonalt.

Som øverste leder av MHBR skal brannsjefen være en samlende leder for 200 ansatte fordelt på 10 brannstasjoner. Evnen til å kommunisere både skriftlig og muntlig, og samtidig være synlig i lokalmiljøene er en viktig forutsetning for å lykkes. MHBR har også en langsiktig investeringsplan for oppgradering av utstyr, noe som også stiller krav til økonomisk innsikt og evnen til å se etter rasjonelle løsninger.

Fullstendig utlysningstekst og søknadsskjema finner du her.

tekst og foto: Grete Myrvold Rydje, Trysil kommune.

Sist oppdatert: 01.12.2017 13:58:18
Dele innhold