Kartlegging av bredbåndstilbudet 2018

kabel

​For å søke om tilskudd til utbygging av bredbåndsinfrastruktur må vi dokumentere bredbåndstilbudet i kommunen. Vi trenger derfor hjelp til å få utført målinger hos så mange som mulig (både husstander, næringsliv og fritidsboliger) i alle områdene som ikke var med i første anbudsrunde.

Hvordan du skal fylle ut skjema, laste ned appen osv. kan du lese i informasjonsbrevet under mer informasjon til høyre.

For dere som var flinke i forrige runde med kartlegging så må vi dessverre be dere om å gjøre jobben en gang til fordi Nkom og Fylkeskommunen kun krever "ferskvare".

Bredbåndskontakten i ditt område kan hjelpe deg med målingen, fylle ut skjema eller for å laste ned appen. Ta kontakt med:

Elgå/omegn: Per Arne Røsten, 907 70 799 (hele området innenfor Sorken)
Sølen/omegn: Rune Risbakken, 400 24 928 (strekningen Myrvang-Isterfossen)
Granberget/omegn: (informasjon kommer, foreløpig kontaktperson er Kirsti Axelberg) (fra kommunegrense til Myrvang)
Sorken: (informasjon kommer, foreløpig kontaktperson er Kirsti Axelberg) (fra hovedveien til Sorken)
Femundsenden: (informasjon kommer, foreløpig kontaktperson er Kirsti Axelberg) (fra Isterfossen til Drevsjømoen)
Sømådalen/omegn: Thore Joten, 950 24 376 (alle områder unntatt strekningen Åsli-Buvika)

Måleskjema fylles ut og sendes på mail til bredband@engerdal.kommune.no

eller sendes/leveres kommunen SNAREST mulig og senest 22. mai.

Har du spørsmål kan du sende en mail til adressen overfor eller ringe Kirsti Axelberg på 400 24 916

Sist oppdatert: 11.05.2018 13:22:53