​​​​​​​​​​​​ Kommunevåpen Nasjonalparkkomm​une
Stikkord A-Å    |   RSS  |  Facebook  | Turistinfo​​​​

Informasjon om kulturminneplanarbeidet

Tømmerrenne

​Arbeidet går sakte men sikkert framover og vi har fått mange innspill fra både velforeninger og enkeltpersoner, noe vi er veldig takknemlige for!

Samtidig er vi fremdeles mottakelig for flere innspill og forslag til aktuelle kulturminner. Alle aktuelle kulturminner blir lagt inn i et register som nå begynner å telle flere hundre aktuelle objekter.

I sommer har vi startet opp med feltarbeid der vi registrerer prioriterte kulturminner både med foto og utfylling av skjemaer. Vi presiserer at dette hverken er farlig eller et forsøk på snikfredning av bygninger og objekter. Vi ber dere derfor ta vel i mot hvis dere møter på eller blir kontaktet av en «lettere forvirret kulturkonsulent med kamera og notatblokk». Det er en utrolig viktig og verdifull jobb vi nå er i ferd med å gjøre!

Vi regner med at dette feltarbeidet vil strekke seg over flere år men vi har i sommer startet opp med særlig fokus på setrer og husvære knyttet til skogbruk og utmarksutnyttelse. I tillegg til registreringsarbeidet vil vi samtidig jobbe videre med selve plandokumentet med handlingsprogram og tiltaksdel knyttet særlig opp mot forvaltning og formidling.

Hvis det er noen som har spørsmål eller innspill til dette arbeidet så er dere når som helst velkommen til å ta kontakt med Engerdal kommune v/Bjarne Granli.

Sist oppdatert: 30.09.2015 11:01:26
Dele innhold