​​​​​​​​​​​​ Kommunevåpen Nasjonalparkkomm​une
Stikkord A-Å    |   RSS  |  Facebook  | Turistinfo​​​​

Hjertestarter på MS Fæmund II

mannskapet ombord på båt med hjertestarter

Engerdal Kommune har gitt en hjertestarter til MS Fæmund II, og Kaptein Per Erik og mannskapet Vanja, Maren og Øyvind takker for gaven!​

Administrasjonen og mannskapet på MS Fæmund II har i flere år ønsket seg en hjertestarter om bord på båten, men vi har ikke tatt oss råd til å kjøpe en slik. Alle i mannskapet er trenet på førstehjelp og bruk av hjertestarter, og vi har i sommer hatt en opplevelse der dette kunne vært veldig viktig. Heldigvis gikk det bra i den sammenhengen.

Engerdal Kommune er største aksjonær i selskapet, og de fleste havnene ligger i vår kommune. Jeg - Jan Aage Røtnes - representerer Engerdal Kommune i styret, og har vært styreleder siden 2016. I denne sammenhengen gjør vi mange tiltak for å tilby våre passasjerer en optimal reise på Femunden. God service, mat og drikke, og hyggelig vertskap er bra. Sikkerhet og helserelaterte forhold er en nødvendighet og en selvfølge!

Ved oppstart av årets sesong ønsket vi å realisere ønsket om å ha en hjertestarter om bord, og jeg spurte ordføreren om Engerdal Kommune kunne bidra med dette. Dette ble positivt og umiddelbart besvart, og nå er hjertestarteren om bord på båten.

På vegne av AS Femund takker vi hjerteligst for denne støtten fra en hjertevarm Engerdal kommune!

Jan Aage Røtnes

Sist oppdatert: 20.07.2017 12:47:27