​​​​​​​​​​​​ Kommunevåpen Nasjonalparkkomm​une

Hedmark Trafikk sin sommerrute i Engerdal ogs skolerute 2016/17

Av: Gerd Øverstad Galten | Emneord (los) forsiden, husk
Buss fra Hedmark trafikk

Engerdal kommune har hatt møter med Hedmark Trafikk om sommerrutene og rutetilbudet for skoleåret 2016-17.​

I sommer gjenopprettes «pendlerruta» Femund –Trysil - Elverum og vi får gjenopprettet pendlerruta igjen til Trysil/Elverum, som går fra Femund 7.15. Samtidig beholdes den ruta til og fra Elgå som korresponderer med Fæmund II. Dessverre utgår kveldsruta fra Elverum til Femund i sommer pga ferieavvikling.

Fra høsten av justeres nå linje 751 slik at denne har avgang fra EBUS 09:00 mot Engerdal- Trysil- Elverum alle skoledager på lik linje med tilbudet til Drevsjø opprettholdes. Det betyr at du kan følge skolebussen og komme deg både sørover og nordover og hjem igjen samme dag alle skoledager fra alle grender. Det er altså også korrespondanse begge veier ved skoleslutt. Utover dette er det kun justeringer av skolelinjer og eventuelle tilpasninger av tider på enkeltlinjer som endres i Engerdal til høsten.

Sist oppdatert: 20.06.2016 12:05:30
Dele innhold