​​​​​​​​​​​​ Kommunevåpen Nasjonalparkkomm​une

Stikkord A-Å    |   RSS  |  Facebook  | Turistinfo​​​​

Godt nyttår fra Frivilligsentralen!

Vinterbilde

​Ingunn Sømåen

Fra og med 1.januar 2018 er det ansatt ny daglig leder ved Engerdal Frivilligsentral. Jeg heter Ingunn Sømåen, kommer fra Sømådalen, utdannet barnehagelærer og har bakgrunn fra barneskole/barnehage. Jeg er klar for å ta fatt på nye utfordringer og oppgaver på Frivilligsentralen, og gleder meg til å samarbeide med kommunens befolkning. Gamle som unge!​

Det er opprettet en facebookside for virksomheten, gå gjerne inn og lik oss der. Der vil det deles informasjon om ulike tilbud, osv. Du finner oss hvis du søker på Engerdal Frivilligsentral
Vi har også en hjemmeside som oppdateres, adressen dit er engerdal.frivilligsentral.no

Følg oss gjerne på disse to kanalene, da det er her det vil komme jevnlig oppdateringer og informasjon.

Vi er allerede i gang med noen aktiviteter, mens andre vil komme på plass etterhvert.

Mandager er det gågruppe på Drevsjø, oppmøte ved Frivilligsentralen kl. 11.00. Ta gjerne med matpakke så kan vi spise sammen etter endt tur.

Tirsdager er det tirsdagstreff på Frivilligsentralen kl. 10.30 – 12.30. Det blir kaffe og enkel bevertning, koster 20,-. Her spilles det kort, skravles, strikkes, m.m. Første treff blir tirsdag 9. januar.

Torsdager er det gågruppe i Engerdal, oppmøte ved parken i Bæggroa kl. 11.00. Vi avslutter med en kaffekopp i kantina i Enger.

Torsdager i partallsuker er det sygruppe/håndarbeidsgruppe på Frivilligsentralen. Vi starter opp torsdag 11. januar kl. 18.00 til ca. 21.00. Ta med symaskin og stoff og bli med å sy. Dersom du har annet håndarbeid er du hjertelig velkommen til å være sosial sammen med resten.

Annenhver torsdag blir det bingo på Frivilligsentralen fra kl. 11.00 – 13.00. Eget oppslag med datoer kommer på hjemmesiden vår.
Jeg håper så mange som mulig av dere kommer med tips og innspill om hva dere ønsker av tilbud og aktiviteter. Har du lyst til å være frivillig og hjelpe til, ta kontakt med meg på epost eller telefon. Og husk; Frivilligsentralen er til for alle beboere i kommunen og vi tilbyr lavterskeltilbud for alle.
Vel møtt, og bruk Frivilligsentralen for det det er verdt!

Mvh Ingunn Sømåen
E-post:  iso@engerdal.kommune.no