​​​​​​​​​​​​ Kommunevåpen Nasjonalparkkomm​une
Stikkord A-Å    |   RSS  |  Facebook  | Turistinfo​​​​

Foreløpig status på kommunedelplan med snøscooterløyper

PÅ%20scooter%20i%20fjellet
Engerdal kommune har nå sendt ut forespørsler om grunneiersamtykker til samtlige grunneiere som kan bli berørt av snøscootertraseer. Samtykkene ble sendt ut med bakgrunn i alle forslag til traseer som kom inn i forbindelse med varsel om oppstart. Samtidig arbeider kommunen med utredninger i forhold til en rekke andre hensyn.

​Regjeringen har for øvrig stanset forsøksordningen med bakgrunn i sivilombudsmannens protest i forhold til forsøkets lovlighet. Regjeringen jobber nå med et lovendringsforslag. Det er noe usikkert enda hva denne lovendringen vil innebære, og når lovendringen vil tre i kraft.

Dette betyr at kommunen ikke kan vedta kommunedelplan for snøscootertraseer med hjemmel i forsøksordningen, men kommunen fortsetter arbeidet slik at mest mulig er klart fra kommunens side da en eventuell lovendring er vedtatt.

Til høyre vil du finne detaljkart som viser alle innkomne forslag til traseer. Kommunen er delt inn i ruter fra A7 til D6.

Sist oppdatert: 27.05.2015 15:27:37
Dele innhold