Fellingstillatelse på ulv i Engerdal

Nærbilde av ulv

Det er observert ulv i Engerdal og det er gitt fellingstillatelse fra Fylkesmannen i Hedmark.​ Det er nå gitt utvidelse av området hvor det kan jaktes.

​Det er observert ulv ved Risbakken. Det er foreløpig ikke meldt om noen skader men ulven er såpass nær reinbeitedistriktet så det er gitt fellingstillatelse fra og med i dag og  fram til torsdag 02.08. kl. 12:00.

Fellingsområdet er avgrenset til Elgå reinbeitedistrikt, samt riksgrensen i øst ned til Herjehogna, en rett linje fra Herjehona til Engerdal sentrum. Fra Engerdal sentrum følger avgrensningen rv26 ned til kommunegrensen mot Trysil og videre vestover langs kommunegrensen til den møter Rendalen kommune. Videre nordover følger avgrensningen kommunegrensen til Rendalen opp til Sølenstua, her følger avgrensningen fv. 217 til rv. 26, og videre etter rv. 26 opp til Gløtberget.

Sist oppdatert: 27.07.2018 08:22:05
Dele innhold