Eldrefaglig konferanse 2018

Av: Lene Stensaas Rismyhr | Emneord (los) forsiden
Vaffel%20og%20kaffe

Pensjonistforeningene​ og Eldrerådene i Trysil og Engerdal vil også i år i fellesskap arrangere en eldrefaglig konferanse.

Temaet for konferansen er ernæring og kosthold for eldre.

​Konferansen holdes i Jordet samfunnshus, fredag 9. mars fra kl. 10.00 til kl. 15.30.

Kjetil Holen fra fiskehandler Knutstad & Holen på Hamar vil demonstrere tilberedning av fersk fisk.

Leder i helsetuvalget i Pensjonistforbundet Hedmark, dr. Sigurd Wetterhus vil holde foredrag om ernæring og kosthold for eldre.

Kommunalsjef Trygve Øverby i Trysil vil orientere om siste nytt fra helse-Norge.

Det vil under konferansen bli servert et varmt måltid, kaffe, kaker og frukt. Pensjonistkorene fra Trysil og Engerdal vil underholde.

Billetten koster kr. 100,- pr. person, og kjøpes i døra.

Program:

​Kl. 10.00​Samling med kaffe og frukt
​Kl. 10.30​Åpning - pensjonistkoret i Engerdal synger og ordføreren i Trysil taler
​Kl. 11.00​Kjetil Holen fra Knutstad & Holen demonstrerer tilberedning av fersk fisk
​Kl. 12.00​Koret Trysil ungdom med glede synger. Lett trim
​Kl. 12.30​Varm mat, kaffe og kaker
​Kl. 13.30Leder for helseutvalget i Pensjonistforbundet i Hedmark ​Dr. Sigurd Wetterhus snakker om ernæring og kosthold for eldre
​Kl. 14.15​Allsang
​Kl. 14.30​Kommunalsjef for Helse, omsorg og sosial i Trysil Trygve Øverby, forteller siste nytt fra helse-Norge
​Kl. 15.00​Kort oppsummering med spørsmål og kommentarer. Allsang
​Kl. 15.30​Slutt og vel hjem