​​​​​​​​​​​​ Kommunevåpen Nasjonalparkkomm​une

Stikkord A-Å    |   RSS  |  Facebook  | Turistinfo​​​​

Bredbåndsutbygging i Engerdal kommune

kart

Engerdal kommune har nå offentliggjort anbudskonkurranse på Doffin om utbygging av infrastruktur for høyhastighetsbredbånd.​

​I tillegg til kjerneområdene Sømådalen og «Drevsjø Sør» er det det tatt med noen tilleggsområder som det er mulig for utbyggere å få lokal medfinansiering til, disse er det frivillig å levere tilbud på.

Dette vil kunne gi en helhetlig utbygging fra Jordet i sør opp til Drevsjø i nord. Forhåpentligvis vil muligheten for kommunal støtte til en sammenhengende hovedåre gjøre det mer attraktivt for utbyggere å levere tilbud, og dermed bidra til at utbygging er realiserbar.

Vi kommer tilbake med mer informasjon så snart det lar seg gjøre etter anbudsfristens utløp 2. mars 2018.

Bredbåndsutbygging

Sist oppdatert: 19.01.2018 09:24:38