Barnehagedagen 2018

logo

​Barnehagedagen 2018 i Engerdal vil denne gang bli markert på Drevsjø tirsdag 13.mars. Felles tema i alle barnehager for markeringen dette året er «La meg skape!».

Her vil barn og ansatte fra de to kommunale barnehagene, Engerdal barnehage og Drevsjø barnehage samle seg. Det blir dramatisering, musikkstund, forming på snø og maling i friluft, fysisk aktivitet, aking og moro. Til sammen vil 41 barn, fagarbeidere/assistenter, pedagogiske ledere og barnehagestyrere fylle dagen med mange ulike aktiviteter.

Barnehagedagen markeres i mars hvert år, og det er Utdanningsforbundet, Fagforbundet og Foreldreutvalget for barnehager (FUB) som sammen står bak markeringen, som foregår over hele landet. Formålet er å synliggjøre hva barna får oppleve, erfare og lære i barnehagen. Det pedagogiske arbeidet som barnehagene gjør med lek og læring er ikke like godt kjent for alle. Målet med dagen er derfor å synliggjøre dette viktige arbeidet, som styres av Barnehageloven og den nye Rammeplanen for barnehagen. Denne gang har valget falt på å synliggjøre arbeidet med kunst, kultur og kreativitet.

Sist oppdatert: 07.03.2018 13:29:46