Tittel: «HALLO VENN» på Radisson Blu - Årets store vennefest for Trysil og Engerdal
Url: http://www.engerdal.kommune.no/nyheter/Sider/«HALLO-VENN»-på-Radisson-Blu.aspx
«HALLO VENN» på Radisson Blu - Årets store vennefest for Trysil og Engerdal

«HALLO VENN» på Radisson Blu - Årets store vennefest for Trysil og Engerdal

banner med tekst hallovenn

​Hallovenn er et positivt alternativ til Halloween, hvor vi inviterer alle barn i alderen 3-12 år både fra Engerdal og Trysil til en stor vennefest. Arrangementet er fra kl 17.30 - 19.30

​Hallovenn Trysil gjentar suksessen fra i fjor. Denne gang satser på å kunne ta imot enda flere barn og har flere aktiviteter. Elever og lærere fra helse og oppvekstsenter og helsearbeiderfag fra TRYVIS er av våre største aktører. De står for de fleste av aktivitetene. Elever fra Kulturskolen og speiderne på Østby, Bjørg og Inge Haugen er også viktige bidragsytere. Arrangementet vil foregå på Radisson BLU 31. oktober fra 17.30-19.30. Radisson BLU kan ta imot opp til 800 personer, de har gitt oss en god pris og sørger på alle måter for at kvelden skal bli vellykket. Hoppeslott er inkludert i leieprisen, de sponser oss med gratis kaffe og et gavekort på 500 kr.

Hallovenn er et positivt alternativ til Halloween, hvor vi inviterer alle barn i alderen 3-12 år både fra Engerdal og Trysil til en stor vennefest. Fokuset vil være å bygge vennskap og hvordan være en god venn. Flere barnehager og skoler er med på å lage plakater hvor nettopp vennskap er hovedtema, plakatene vil være spredt rundt omkring i lokalet.

Det er fint at barna kler seg ut, men vi ønsker ikke å skremmende og skumle masker som kan skape frykt. Elevene fra TRYVIS tar seg av ansiktsmaling som vil være et tilbud til alle barn.
Inngangsbilletten vil være 50 kr per.barn, max 100 for familie, dette inkluderer is, drikke, popcorn, godteri og aktiviteter. Vi legger opp til ca. 30 forskjellige aktiviteter som barn kan velge mellom og som er tilrettelagt etter alder. Voksne har gratis inngang. Det vil bli servert kaffe og kaker hvor de som ønsker kan gi en frivillig gave.

Ved siden av økonomisk støtte fra Trysil kommune, har flere av kirkens menighetsråd og frimenigheter gitt økonomisk støtte og flere butikker er med på å gi gode priser. Det vil bli satt opp gratis buss som går fra Trysil senteret/ Cirkle K kl.17.15. Bussen går fra hotellet ca. kl. 19.40.
Virkelig mye å se frem til for små og store 31.okt!!
Skriver «HalloVenn Trysil» ved Marit E Lund

Sist oppdatert: 30.10.2017 15:04:26
Dele innhold
Du er her: Engerdal > Nyheter > «HALLO VENN» på Radisson Blu - Årets store vennefest for Trysil og Engerdal