Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på

​​​​​​​​​​​​​​ Kommunevåpen Logo - Engerdal nasjonalpark Nasjonalparkkomm​une


Stikkord A-Å | RSS | Facebook | Turistinfo​​​​

AAANormalvisningKontrastvisning Nettstedkart
Norske sider
Engelske sider

Engerdal fotballskole for fjerde gang

Fotballskole%20-%20alle%20deltakere
​Her er alle deltakerne på fotballskolen samlet under taket ved klubbhuset
Engerdal Sportsklubb ved Engerdal a-lag arrangerte fotballskole for fjerde året på rad ved Heggeriset Stadion. Fotballskolen er for jenter og gutter i alderen 6 til 14 år. I år samlet fotballskolen 37 fotballspillere.

​Vi er veldig fornøyd med antall deltakere på fotballskolen vår. Noen er her for første gang, mens andre har vært med alle årene. Det så ut til at de lovende fotballspillerne koste seg på fotballskolen, sier Mats Lund. Hovedtyngden av spillere kom fra Engerdal, men det var også spillere fra Nordre Trysil og Trysil. Mats Lund er hovedansvarlig for fotballskolen sammen med Kim Arne Enger. Med seg har de hele a-laget, som bidrar på treningsfeltet. I tillegg jobbet Siri Enger på kjøkkenet hele helgen. Fokuset for fotballskolen er trening, lek og sosialt samvær.

 Fotballskole%20-%20keepertrening


På bildet fra venstre:  Simon Husdal Gløtvold under keepertrening. Videre ser vi Henrik Faldmo Gjermunds, Vegard Østvang og Espen Andersen.

Fotball skal være gøy, og vi legger opp til at deltakerne skal trives hos oss, samtidig som de får god trening, sier Lund. For de aller yngste er det uvant med så mye trening over to dager, da de ikke har mange fellestreninger til vanlig.

 

Fotballskole%20-%20glede%20ved%20scoring
Oliver Ryen Søndmør jubler for scoring på fotballskolen

Jeg opplevde at de minste var mer utholdende i år, til tross for dårlig vær. De var i full aktivitet hele dagen, og de yngste satte seg ikke ned for å hvile i pausen. Etter at de hadde kastet i seg litt mat, bar det rett ut på treningsfeltet. De brukte nok opp alt hva de hadde av energi, mener Lund. Alle deltakerne fikk en treningsball og t-skjorte på fotballskolen. Begge dagene ble avsluttet med turnering, og det var populært.    

 

Tekst og foto:  Engerdal fotballskole

Sist oppdatert: 27.05.2015 15:35:23
Dele innhold