Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på

​​​​​​​​​​​​​​ Kommunevåpen Logo - Engerdal nasjonalpark Nasjonalparkkomm​une


Stikkord A-Å | RSS | Facebook | Turistinfo​​​​

AAANormalvisningKontrastvisning Nettstedkart
Norske sider
Engelske sider

Engerdal folkebibliotek hilser lånere velkommen

Av: Gerd Øverstad Galten | Publisert: 11.01.2018 11:59:33 | Emneord (los) forsiden
Profilbilde Kimera

​Kimera Skollenborg


Fra og med 10. januar er det ansatt en ny bibliotekar ved folkebiblioteket i Drevsjø. Mitt navn er Kimera Skollenborg, jeg er opprinnelig fra Tønsberg, og er utdannet bibliotekar ved Høyskolen i Oslo og Akershus hvor jeg ved siden av studiene også arbeidet ved høyskolens fagbibliotek.


Jeg ser svært frem til å bli kjent med lokalbefolkningen i Engerdal, unge og gamle, og ta fatt på spennende utfordringer og muligheter i biblioteket. Jeg har stort engasjement for litteratur og formidling, men allikevel så eier jeg ikke en eneste bok! Jeg håper du tar turen innom biblioteket for en hyggelig prat, så kan jeg fortelle mer om årsaken til det.


Biblioteket er nå kommet på facebook, så klikk deg gjerne inn og følg siden vår for informasjon om åpningstider, fremtidige arrangementer og tjenester. Klikk under mer informasjon til høyre eller søk opp Engerdal folkebibliotek på facebook.


Engerdal folkebiblioteks åpningstider vil kunne endre seg og utvides i løpet av året som kommer, men vi vil oppdatere disse på kommunens hjemmeside for biblioteket, samt på facebook når den tid kommer.

Åpningstider pr dags dato:

UkedagÅpningstid
​Mandag​Stengt
​Tirsdag​11:00 - 17:00
​Onsdag​Stengt
​Torsdag​15:00 - 19:00
​Fredag​Stengt
​Lørdag​11:00 - 14:00


Biblioteket tilbyr bøker og andre media for barn, unge og voksne. I tillegg byr vi på arrangementer, utstillinger, veiledning, leserom, datarom, gratis internett, fjernlån og mye annet.
Velkommen til biblioteket!

 Mer informasjon

Sist oppdatert: 11.01.2018 12:34:35