Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på
​​​​​​​​​​​​ Kommunevåpen Nasjonalparkkomm​une
Stikkord A-Å    |   RSS  |  Facebook  | Turistinfo​​​​
AAANormalvisningKontrastvisning Nettstedkart
Norske sider
Engelske sider

Kompetansenettverk Lokalmat Øst informerer om kurs som går nå på våren 2018

Av: Gerd Øverstad Galten | Publisert: 09.02.2018 10:26:03 | Emneord (los) forsiden, Næring
Spekepølser og oppskjært spekemat

​foto: matprat.no

Ta en titt og se om det er noe som er relevant for deg og din bedrift!​

6.-7. mars 2018 – Kurs i spekematproduksjon, på Nofima Ås med kursstart kl 10.00-16.00 dag 1 (09.00-16.00 dag 2)
                Påmeldingslink: https://www.deltager.no/spekematproduksjon_06032018

 

14. mars 2018 – Kurs i Mattrygghet og HACCP, på Nofima Ås med kursstart kl 09.00-16.00
                Påmeldingslink: https://www.deltager.no/mattrygghet_og_haccp_varen_2018_14032018

 

26. april 2018 – Lær å næringsberegne og deklarere egne lokalmatprodukter, på Nofima Ås med kursstart kl 09.00 – 16.00
Påmeldingslink: https://www.deltager.no/laer_a_naeringsberegne_og_deklarere_egne_lokalmatprodukter_26042018

 

 
Matmerk holder også kurs innen Markedstjenester som er rettet mot lokalmatprodusenter. Ta en titt på kommende kurs her: https://www.lokalmat.no/no/kommende-kurs

 

Sist oppdatert: 09.02.2018 10:35:55
Dele innhold