Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på
​​​​​​​​​​​​ Kommunevåpen Nasjonalparkkomm​une
Stikkord A-Å    |   RSS  |  Facebook  | Turistinfo​​​​
AAANormalvisningKontrastvisning Nettstedkart
Norske sider
Engelske sider

Politikk

 
 
Lars Erik Hyllvang er Engerdal kommunes ordfører. Han representerer Samlingslista som i denne fireårsperioden (2015-2019) har flertall i kommunestyret.
 
Varaordfører er Tor Erik Skramstad fra Samlingslista.  De har tilsammen 8 av 15 representanter i kommunestyret.  Arbeiderpartiet har 6 representanter og Høyre har 1 representant.
 
Gruppeledere i kommunestyret er:
Svein Ekeland , Høyre (H) send epost:  svekela@onlline.no
Liv Johanne Næsheim, Samlingslista (SP/V) send epost: liv.naesheim@gmail.com
May Pettersen (A) sende epost: maypette@gmail.com
 
Hvis du klikker på navnet bak "send epost" kan du sende e-post til dem til dem direkte.
 
Mer om de ulike utvalgene finner du til venstre på denne siden.

 

Grunnlaget for demokratiet er at det hvert fjerde år holdes valg. Kommunestyrets sammensetning er gitt ved kommunevalget. Ordføreren velges for fire år, og formannskapets og komiteenes medlemmer velges av/blant kommunestyrets faste medlemmer.

 
Når politiske utvalg møtes og det fattes vedtak må den videre behandlingen fullføres av saksbehandlere i kommunen i tråd med det politiske vedtaket.
 
Gjennom en endring av kommuneloven har innbyggere i en kommune fått såkalt initiativrett, det vil si rett til å fremme forslag til kommunestyret og rett til å få saken behandlet. Vilkåret er at du stiller med 300 underskrifter. Hjemlet i Kommunelovens paragraf 39a. Les mer om dette under relaterte artikler.
 
 

 Kontakter (utvalg)

 Politiske utvalg

eInnsyn inneholder møteoversikt for alle utvalg, som f.eks kommunestyret og formannskapet. Saksdokumenter og protokoller fra møter finner du ved å trykke på valgt møtedato. Husk å trykke opp kalender først for da er oversikten bedre. Ønsker du saksdokumenter fra tidligere år, send e-post til postmottak@engerdal.kommune.no

eInnsyn for politikken i Engerdal

Alle
Nyheter
Fant ingen nyheter merket med valgt interesseområde
 
Sist oppdatert: 04.04.2017 15:00:09
Gi karakter          | 
Dele innhold